5 presentatietips voor bedankjestafel

Jullie gaan binnenkort trouwen, maar jullie hebben nog geen huwelijksbedankjes besteld. Op de bruiloft willen jullie dat de bedankjes er leuk uitzien en leuk gepresenteerd worden, maar je weet niet hoe je dat op een leuke manier kunt doen. Geen zorgen, ik geef jullie 5 tips om de bedankjestafel er leuk uit te laten zien en hoe je ook nog de gasten van je bruiloft kunt verrassen.

Bedankjes op etagère voor bedankjestafel

Ten eerste, bestel jullie originele huwelijksbedankjes die bij jullie bruiloft passen of die jullie echt heel leuk vinden. LocoMix heeft de mogelijkheid om ook een etagère als display bij de bedankjes te bestellen om de bedankjes op te zetten. Door de etagère krijgt de bedankjestafel extra sfeer met zich mee.

Vervolgens kun je de bedankjestafel aankleden met een mooi kleed op de tafel, een stuk crèpe papier of een stuk papier met een print. De tafel wordt door het kleed en de bedankjes display voller en krijgt meer uitstraling.

Als derde tip kan ik meegeven om de tafel extra decoratie mee te geven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld nepbloemen, of gewoon echte bloemen natuurlijk, pompons van crèpe papier, kralenkettingen, etcetera. Als jullie bijvoorbeeld een vintage thema meegeven aan de bruiloft, denk dan aan andere materialen zoals hout, craftpapier, kanten tafelkleed en kaarsen. Kijk zo bij elk mogelijk thema voor de decoratie die hierbij past.

Roze bedanktasjes van LocoMix op de bedankjestafel

Om de tafel zoveel mogelijk één geheel te laten zijn, gebruik dan zo weinig mogelijk verschillende kleuren en spullen. Kies bijvoorbeeld voor wit met een extra kleur erbij. De huwelijksbedankjes moeten natuurlijk wel opvallen op de tafel, en niet wegvallen door de hoeveelheid spullen die ook nog op de bedankjestafel staan.

Om de bedankjestafel helemaal af te maken kun je boven de tafel bijvoorbeeld lampionnetjes of  leuke snoerverlichting. Om hier ook weer een geheel van te maken met de tafel, kun je ervoor kiezen om de pompons van crèpe papier ook op te hangen boven de tafel en dat in combinatie met de verlichting.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }