Trouwkaarten voor dag- en avondgasten

Op een bruiloft zijn er vaak gasten die de hele dag aanwezig zijn, en gasten die alleen ’s avonds voor het feest zijn uitgenodigd. De genodigden voor de dag, krijgen andere informatie dan de genodigden voor alleen het feest; maar dit is lastig bij het bestellen van aparte trouwkaarten. Het onderscheid is vaak moeilijk om te maken, om deze reden wordt er vaak bij de dag gasten een extra briefje bij de trouwkaarten gestopt. Maar dit staat natuurlijk niet zo mooi. Zijn jullie op zoek naar bijzondere en aparte trouwkaarten? Maar past een luxe opvallende trouwkaart voor alle genodigden niet in jullie budget? Stuur de dag gasten en de avondgasten verschillende maar aparte trouwkaarten. 

Combinatie order aparte trouwkaarten

De dag gasten bestaan vaak uit familie en liefste vrienden en kennissen. Zonder deze gasten zou de mooiste dag van jullie leven niet compleet zijn. Je wilt deze gasten dan ook laten merken dat zonder hen jullie bruiloft niet hetzelfde zou zijn. Een originele en persoonlijke trouwkaart biedt daar de perfecte mogelijkheid voor! Verras vrienden en familie met een originele trouwkaart zoals bijvoorbeeld de Out of the Box Card. Deze unieke trouwkaart kan naar eigen wens worden ingericht met tekst, afbeeldingen en foto’s. Wanneer de dag gasten de envelop open maken, springt de Out of the Box trouwkaart eruit! De gasten zijn verrast en worden meteen enthousiast om bij jullie huwelijk aanwezig te zijn.

Voor alleen de avondgasten willen jullie misschien iets minder uitpakken. Dit is begrijpelijk; want het heeft een aardige impact op het budget wanneer je alle gasten wilt verassen met een originele uitnodiging. Voor de avondgasten zouden jullie bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een unieke maar minder dure oplossing zoals een gewone Papercard. Het ontwerp van deze aparte trouwkaarten kunnen jullie weer helemaal naar jullie wensen aanpassen. En om een geheel te creëren met de trouwkaarten voor de dag gasten, kunnen jullie hetzelfde ontwerp op beide type trouwkaarten gebruiken.

Stuur verschillende maar toch aparte trouwkaarten naar jullie genodigden. Een combi order, zoals bijvoorbeeld de Out of the Box trouwkaart en de Papercard of Trouwposter, is dé ideale mogelijkheid om een onderscheid te maken tussen dag- en avondgasten. Geef de dag gasten een speciaal gevoel met een bijzondere en opvallende trouwkaart. En zorg ervoor dat de avondgasten alle informatie ontvangen op een mooie, persoonlijke en aparte trouwkaart. En aan het einde van de dag geven jullie alle gasten een leuk bedankje mee naar huis. Origineel, persoonlijk en passend in het budget!

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

TAGS:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }