Nederlandse glorie: bruidsboeket met tulpen!

Hoewel tulpen van oorsprong niet uit Nederland komen, worden ze vaak wel met ons landje geassocieerd. Kleurrijke velden met tulpen in allerlei kleuren zijn hét beeld van de lente. Maar niet alleen op het land hebben tulpen een fleurige uitstraling; ook in een bruidsboeket zijn tulpen een lust voor het oog! Ze passen namelijk bij elk thema; stijlvol, modern, casual of vintage. Lees in dit blog alles over bruidsboeket met tulpen!

Flowerpower

Het tulpenseizoen begint eerder dan de meeste mensen denken! De eerste tulpen zijn namelijk al rond de kerstdagen te ontdekken, dus trouw je in de een van de eerste maanden van het jaar, dan heb je alle keuze voor tulpen in je trouwboeket. In deze periode is het dus niet moeilijk om tulpen te bemachtigen voor in een bruidsboeket. Maar wil je een speciale of aparte kleur? Dan is het verstandig om ze vooraf te bestellen bij een bloemist.

Rood, geel, roze, wit en zo verder. Verschillende kleuren en verschillende vormen; combineer verschillende kleuren tulpen met elkaar of met andere bloemen zoals hyacinten en ranonkels. Een boeket met alleen tulpen heeft een chique en elegante uitstraling. Te eentonig? Ga dan voor een voorjaarsboeket met tulpen en blauwe druiven en narcissen; zomers en kleurrijk. Vind je een boeket met alleen tulpen te kaal, maar weet je niet goed waarmee je ze wilt combineren? Vraag advies aan jouw bloemist, die kan op basis van jouw voorkeuren een mooi boeket bij elkaar matchen.

Gevonden op tinywhitedaisies.tumblr.com

Gevonden op tinywhitedaisies.tumblr.com

Kleur bekennen in een bruidsboeket met tulpen

Denk bij het samenstellen van een bruidsboeket met tulpen aan de verschillende kleuren die op de trouwdag centraal staan; zoals de kleur van de jurk, het trouwpak en de decoratie. Je wilt natuurlijk dat het bruidsboeket goed hierop aansluit. Kleuren die bij elkaar passen zorgen voor een samenhangend geheel. Dus denk goed na over welke kleur tulpen je wilt gebruiken in je trouwboeket. Tulpen vrolijken niet alleen het bruidsboeket op, maar ze zijn niet alleen maar vrolijk en kleurrijk. Er zit ook een betekenis achter de kleur van de tulp. Zo staan rode tulpen bijvoorbeeld voor ontbrandende liefde.

Niet alleen in het bruisboeket staan tulpen mooi. Tulpen zijn ook mooi ter decoratie van de trouwlocatie. Verschillende vazen met bossen tulpen geven een fleurige look & feel  aan de trouwlocatie. Maar ook een enkele tulp in een klein en smal vaasje, bijvoorbeeld op de diner tafel, staat prachtig. Tulpen zijn kleurrijk en geven zowel de trouwlocatie en de feestzaal als het bruidsboeket de juiste sfeer.

 

Handtekening-blog

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

TAGS:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }