Bruidstaarten trends voor 2015: alles kan!

De afgelopen jaren hebben we van alles gezien op het geibed van trouwkaarten: van ombre effecten tot felle kleuren en van grijs tinten tot aan metallics. Alles kan tegenwoordig op het gebied van trouwkaarten, dus kies vooral een taart die past bij jullie smaak en trouwbeleving. Wil je een bruidstaart in de kleuren helemaal van nu? Lees hieronder dan alle kleuren trends voor dit jaar. Remember: Hoe mooi de bruidstaart er ook uit ziet,  het belangrijkste van de taart is de smaak!

Pastel Palettes

Dit jaar zien we veel delicate kleuren, zoals ivoor, champagne en lichtroze. Denk aan neutrale kleuren. Een bruidstaart in neutrale kleuren, zoals ivoor, wit en taupe, past perfect bij een rustieke bruiloft met een pure en nonchalante sfeer. Een bruiloft in de buitenlucht, lichtjes overal, en een ivoren bruidstaart met wit kant motief als decoratie: PERFECTIE! Ook zien we dat veel bruidstaarten met neutrale kleuren worden gedecoreerd met vers fruit of bloemen. Neutraal met een vrolijk tintje. Niet alleen neutrale kleuren sieren dit jaar de bruidstaarten. Ook zien we veel taarten in pasteltinten. Dit is in lijn met de kleuren die we dit jaar sowieso veel terug zullen zien op bruiloften. Warme, delicate en vrouwelijke kleuren. Deze kleuren passen heel goed bij verschillende stijlen bruiloften. Casual maar ook vintage en romantisch. Niet alleen de voor de hand  liggende poederroze tinten, maar ook poederblauw is helemaal van nu. Romantisch maar toch trendy!

Metallic Chique

Glamourous en sparkling: een bruidstaar met metallic accenten. Perfect voor bruiloften met een modern of industrieel thema. Bruidstaarten met metallic accenten zijn glamourous maar niet op en top vrouwelijk, eindelijk een taart ook voor de bruidegom! Goud, Zilver en Koper kunnen alle drie dit jaar en geven je bruidstaart de ‘wow’ factor! Ga voor een taart met hele vlakken in metallic tinten of alleen ter decoratie. Totally chique. Kies vooral wat jullie mooi vinden en wat past bij de rest van de bruiloft.

Gevonden op styleunveiled.com

Gevonden op styleunveiled.com

Klassiek wit

Een witte bruidstaart is traditioneel, klassiek en elegant. Voorkom dat de taart ‘saai’ wordt en speel met  verschillende texturen, zoals ruffles, parels, kant of bloemen. Texturen niet voor jou weggelegd? Ga dan voor verschillende vormen: een bruidstaart hoeft natuurlijk niet perse rond te zijn. Een vierkante of ovale bruidstaart is uniek en modern! Verre van saai! Weet je niet hoe je de klassieke bruidstaart kan pimpen? Vraag dan de bakker om advies.

Wil je klassiek wit, maar toch net even in een ander jasje? Ga dan voor contrast accentkleuren. Zo wordt jullie bruidstaart een echte eye catcher! Een witte bruidstaart met bijvoorbeeld zwarte details geeft net een andere draai aan de klassieke bruidstaart. Klassiek en toch modern!

Handtekening-blog

Bron: ThePerfectwedding.nl

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

TAGS:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }