De mooiste trouwlocaties van Utrecht

De mooiste trouwlocaties van Utrecht

Een huwelijk is een hele bijzondere aangelegenheid en een dag om nooit te vergeten. De mooiste dag van uw leven verdient daarom ook de mooiste, leukste en gezelligste trouwlocatie!

Trouwen op een bijzondere locatie

Om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken heeft u een locatie nodig die voldoet aan al uw wensen. Rondom Utrecht bevinden zich verschillende prachtige trouwlocaties met ieder zijn unieke eigenschappen. Brothers Horeca Groep (BHG) is een gerenommeerde horeca-organisatie met verschillende trouwlocaties in de regio Utrecht. Op de website www.trouwlocatieinutrecht.nl wordt u geïnformeerd over de verschillende trouwlocaties. De veelzijdigheid van de aangeboden trouwlocaties maakt dat er altijd wel een locatie tussen zit die geschikt is voor uw bruiloft!

Trouwlocaties in Utrecht

Houdt u van romantiek en een groene omgeving? Dan is Bistro Belle in Oud-Zuilen, Kasteel Cammingha of De Landgoederij in Bunnik een uiterst geschikte trouwlocatie. Bistro Belle is prachtig gelegen aan de Vecht en naast Kasteel Slot Zuylen, romantiek ten top! De Landgoederij is gevestigd in een oude, recentelijk gerenoveerde, boerderij. Een prachtige locatie waar de authentieke kenmerken en indeling van de boerderij bewaard zijn gebleven. Kasteel Cammingha is recentelijk gemoderniseerd en omringd door prachtige kasteeltuinen en gelegen aan rivier de Kromme Rijn in Bunnik. Bijzonder lekker eten, hoogstaande service en gezelligheid in een gerenoveerde boerderij beschrijft Restaurant Zuiver als de gewenste locatie voor uw onvergetelijke huwelijksdag. Altijd al willen trouwen aan het strand en feesten tot de late uurtjes? Dan is Beachclub Down Under uw droomlocatie. De locatie biedt een sfeervolle ambiance, een echt zandstrand, beachclub en een spectaculair uitzicht over de Laagravenseplas.

Rondleiding trouwlocatie

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment? Neem contact op met een collega van één van de trouwlocaties. Het team laat graag een rondleiding echt beleven waar de locatie voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid. Tot ziens bij één van de trouwlocaties in Utrecht.

Save

Save

Save

Save

Save

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }