Design jouw eigen droomring

Design jouw eigen droomring

De lente is officieel begonnen, het zonnetje schijnt steeds meer en dat betekent dat het bruiloft seizoen is begonnen! Eén van de dingen die op een bruiloft niet mogen ontbreken, naast de bruid & bruidegom natuurlijk, zijn de trouwringen! Er zijn tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van trouwringen. Bij DiamondsByMe heb je de mogelijkheid om zélf je eigen trouwringen tot in ieder detail samen te stellen. Om ervoor te zorgen dat jij en je geliefde op jullie grote dag dé perfecte ringen om elkaars vinger schuiven, konden we het niet laten om het verhaal én natuurlijk een aantal bijzondere ringen van dit unieke online platform met je te delen!

Innovatie en ambacht zijn twee kernwaarden van DiamondsByMe en vormen samen de perfecte combinatie. Middels de nieuwste 3D-technieken worden ringen in 3D op een computer getekend en hierna door een 3D printer tot in detail geprint. Van verschillende 3D prints samen, wordt er één mal gemaakt waarin de uiteindelijke ringen worden gegoten. Nadat de ringen zijn gegoten, zorgen de meestergoudsmeden ervoor dat ieder sieraad tot in de puntjes wordt afgewerkt. Dankzij dit speciale proces kunnen er veel sneller, speciale ontwerpen worden gecreëerd.

Om je te helpen bij het zoeken naar jullie perfecte match, hebben we een aantal van onze favoriete ringen voor je op een rij gezet!

Persoonlijk

Als je gaat trouwen, symboliseert dat één van de meest bijzondere momenten in je leven. Er zijn verschillende manieren jullie trouwringen een persoonlijke touch te geven. Laat bijvoorbeeld jullie eigen hartslag of vingerafdrukken graveren in de ringen. De roodgouden (WHR0419LM) set hieronder is hier een prachtig voorbeeld van!

Persoonlijke trouwringen van DiamondsByMe

Bicolor

Draag je voornamelijk witgoud maar wil je er toch een accent geelgoud in terug laten komen, dan is het model hieronder (WH0327LM16BPM) een aanrader. Deze ringen zijn net even wat anders dan anders, maar toch tijdloos. De combinatie van mat en glanzend in deze strakke ringen zorgt voor een schitterend geheel. De drie diamanten in de damesring maken deze set helemaal af!

Bicolor ring van DiamondsByMe

Aanschuifringen

Als laatste konden we het toch niet laten om één van de trends van dit moment met jullie te delen: aanschuifringen! Aanschuifringen waren al dé absolute trend in 2016, maar deze trend is nu ook in 2017 een hit als het gaat om trouwringen. Wij zien steeds vaker dat de man een bijzondere verlovingsring uitkiest, welke de vrouw uiteraard ook na het huwelijk nog wil laten schitteren om haar vinger. Wat is er nu mooier dan al je speciale momenten aan één vinger te dragen? De Queen 2 ring in combinatie met de Elvire 1 aanschuifring (beide van DiamondsByMe) vormen samen een indrukwekkend geheel!

Aanschuifringen van DiamondsByMe als trouwring

Zit jullie favoriet er niet tussen of zie je één van de ringen liever in een ander jasje? Neem dan een kijkje op www.diamondsbyme.nl en ga zelf aan de slag met het samenstellen van jullie droomringen. Want zoals gezegd; bíjna alles is mogelijk! Twijfel je nog over een bepaald ontwerp? Geen probleem! Je kunt zelfs een plastic 3D dummy bestellen, waardoor je een realistische indruk van het sieraad krijgt én deze meteen kunt passen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen design te laten uitwerken. Samen met één van onze designers kun je aan de slag gaan om jullie eigen ontworpen trouwringen te laten vervaardigen. Neem contact op met ons en wij denken graag met jullie mee.

DiamondsByMe
www.diamondsbyme.nl
info@diamondsbyme.nl
+31 (0)10 747 00 00

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }