Diamanten trouwring: symbool voor liefde

Nadat je en prachtige verlovingsring hebt gekregen van je geliefde, is de volgende fase het uitzoeken van de trouwringen. Veel stellen kijken hier naar uit. Het is dan ook één van de leukste voorbereidingen op de bruiloft. Soms kan het alleen moeilijk zijn om te bepalen wat voor soort ringen jullie willen; er zijn ook zo ontzettend veel mogelijkheden!

Hoe kies ik de juiste trouwring?

Het kiezen van de trouwringen is een hele belangrijke. De trouwring is tenslotte het symbool voor jullie liefde. Bovendien draag je deze ring iedere dag voor de rest van je leven. Een trouwring moet daarom passen bij jou, jouw kleding en jouw smaak. Het zou zonde zijn om dag in – dag uit een ring te dragen die het nét niet is.

trouwring-diamant-huwelijksaanzoek

Om de perfecte trouwringen te vinden, is het belangrijk eerst goed rond te kijken. Wat vind jij mooi en wat vind je partner mooi? Samen vinden jullie vast en zeker ringen die jullie allebei schitterend vinden. Ga bij verschillende juweliers en diamantairs langs om te kijken wat voor soorten trouwringen er zijn. Je kunt natuurlijk ook online kijken naar trouwringen, maar ga niet alleen af van plaatjes op internet. Ervaring leert dat die soms erg misleidend kunnen zijn! Door bij een echte winkel te kijken, weet je precies wat je kunt verwachten. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Als je online een paar ringen hebt gevonden die je mooi lijken, kan je die daarna het beste in het echt gaan bekijken.

coster-diamonds-diamanten-ring

Diamanten trouwringen

Trouwringen zijn de belangrijkste ringen in je leven. Binnenkort zal iedereen aan die ring kunnen zien dat jij je ware liefde gevonden hebt. Het is dan ook niet zo vreemd, dat stellen steeds vaker kiezen voor trouwringen met diamanten erin. Diamanten gaan namelijk niet alleen eeuwenlang mee, ze verliezen ook nooit hun glans en waarde. Diamanten zijn hiermee het internationale het symbool voor ware liefde!

diamanten-trouwring-huwelijksaanzoek

Soorten diamanten

Ook voor diamanten en voor diamanten ringen geldt dat er vele soorten (en maten!) zijn. Veel mensen denken vaak onterecht dat diamanten vreselijk duur zijn. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. De prijs van een diamant is afhankelijk van de grootte van de diamant, van de slijpvorm, de kleur en de zuiverheid van de diamant. Deze vier dingen staan bekend als de 4 C’s van diamanten: carat, cut, color en clarity in het Engels. Je kunt je voorstellen dat een diamant bijvoorbeeld duurder is als hij heel groot of heel zuiver is dan wanneer je een kleinere en/of onzuivere diamant hebt. Het is in ieder geval in ieder geval de moeite waard om naar de 4 C’s te kijken wanneer je op zoek bent naar een diamanten ring.

coster-diamons-perfecte-trouwring-diamant

TIP: diamanten bij de oudste diamantslijperij van Europa

Royal Coster Diamonds is de oudste diamantslijperij van Europa en gevestigd in Amsterdam. Zij maken sinds 1840 de mooiste diamanten sieraden, waaronder voor het Nederlandse en Britse koningshuis. Op de website van Royal Coster vind je een deel van hun collectie diamanten (trouw)ringen. In hun panden in Amsterdam, aan het Museumplein, hebben ze echter nog veel meer diamanten trouwringen voor ieder budget.

Ben je geïnteresseerd in diamanten trouwringen? Boek dan samen met je partner een gratis diamantentour bij Royal Coster Diamonds. Hier leer je alles over diamanten en kan je op je gemak alle diamanten ringen en andere sieraden bekijken. Daarnaast zie je ook hoe diamanten geslepen worden en zie je de mooiste en wereldberoemde diamanten. Een voorbeeld hiervan is de Coster Royal 201, die wordt gezien als de mooiste diamant ter wereld.

huwelijksaanzoek-coster-diamonds-ringen

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }