Bedankjes zorgen voor paniek op vliegveld

Afgelopen zaterdag verscheen er een artikel op de website van de Telegraaf met daarin het bericht dat er paniek was ontstaan op een luchthaven in Denver in de VS. Dit kwam door een ontzettend creatieve en grappige bedankjes voor een bruiloft. De bedankjes die zorgden voor een korte evacuatie op de luchthaven waren alles behalve standaard bruidsuiker bedankjes. Wat is er nou gebeurd? Een beveiliger meende bij het controleren van de bagage de springstof TNT te hebben ontdekt!

TNT Huwelijksbedankjes

Foto van TSA Instagram

De grappige bedankjes waren flesjes met badzout voorzien van neplonten en het opschrift TNT. Deze afkorting bleek later niet te verwijzen naar de springstof maar naar de namen van het bruidspaar! Gelukkig kwamen explosievenexperts er al vrij snel achter dat het ging om grappige bedankjes voor een bruiloft in plaats van echte explosieven. De Autoriteit voor Transport en Veiligheid benadrukte afgelopen week wel dat passagiers goed moeten nadenken over wat ze in hun bagage stoppen. “Bedenk hoe dingen eruit kunnen zien op een scanner”, waren de wijze woorden van de organisatie.

Opzoek naar inspiratie op het gebied van huwelijksbedankjes?

Zien jullie de humor wel in van deze explosief grappige bedankjes? En willen jullie ook geen standaard bruidsuiker bedankjes weggeven, maar juist een grappig bedankje dat inspeelt op jullie huwelijk? Neem dan eens een kijkje op de website van LocoMix. Daar vind je originele bedankjes; bedankjes met snoep, groene bedankjes én grappige bedankjes!

Grappige bedankjes Wuppies.

Denk bijvoorbeeld aan een Wuppie bruidspaar (voor hetero- en homostellen!) of Badeentjes helemaal in thema. Niet alleen de bedankjes kunnen grappig zijn, je kunt ook een heel eind komen met woordspelingen om tot een grappig bedankje te komen. Zoals Vogelkooitjes met een referentie aan gevangenschap, Pepermuntjes in combinatie met een tekst als ‘Mint to Be’, Slot Machines en de Jackpot winnen en natuurlijk ‘The Perfect Match’ op een Luciferdoosje huwelijksbedankje. Inspiratie huwelijksbedankjes nodig omdat jullie niet willen gaan voor bruidsuiker bedankjes? Dan zijn de grappige bedankjes van LocoMix echt een aanrader.

badeendjes grappige bedankjes

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }