iGuestbook, de videozuil voor op je bruiloft!

iGuestbook is de videozuil voor op je bruiloft. De tijd is voorbij dat je gasten alleen een naam of kleine boodschap schrijven in een papieren gastenboek. Met de videozuil kunnen al je gasten zo vaak als ze willen een persoonlijke boodschap achterlaten en van alle ingesproken videoboodschappen wordt dan speciaal voor jou een dvd gemaakt met daarop de gehele film!

Wat wordt er ingesproken?
In het begin zal je merken dat het voor sommige mensen nog even wennen is om wat in te spreken in het gastenboek, maar wanneer de eerste gast iets heeft ingesproken volgt de rest erg snel! Het begint met wat normale felicitaties, maar al snel komen de anekdotes, gedichtjes en andere grappige berichten naar voren. Moet je je voorstellen wat er wordt ingesproken wanneer de bar open is!

De videozuil iGuestbook is zeer makkelijk te gebruiken. Je gaat voor de videozuil staan en drukt op de startknop. Daarna heb je een minuut de tijd om je bericht in te spreken. Indien gewenst kun je eerder op de stopknop drukken. Heb je niet genoeg aan de minuut, dan kun je direct of later op de avond nogmaals een bericht inspreken. Hoe vaker er wordt ingesproken in de videozuil, hoe langer de film wordt en hoe leuker het resultaat. iGuestbook raad daarom dan ook aan om de ceremoniemeester of een aantal jonge gasten op de bruiloft te vragen de iGuestbook onder de aandacht te brengen.

videozuil-iguestbook

Kosten
De kosten van het digitale gastenboek bedragen €249,- inclusief btw. Dit is een all-inclusive prijs. Voor deze prijs wordt het gastenboek langs gebracht op locatie, de volgende dag weer opgehaald en ontvang je een dvd met alle videoboodschappen.

Als je er nog niet helemaal over uit bent hoe iGuestbook nou precies werkt, kun je altijd even een kijkje nemen op deze pagina. Daar staat alles namelijk nog eens duidelijk uitgeschreven. Ook kun je op de website de contactgegevens vinden om meer informatie op te vagen.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }