Le Chic Cards trouwkaarten ontwerpen

Wie is Le Chic Cards?

Le Chic Cards is een online winkel waar je trouwkaarten en andere kaarten kan samenstellen zoals verlovingskaartjes, save the dates, dagprogramma’s, naamkaartjes, menukaartjes en bridal shower kaarten. Alle ontwerpen die tekenen/illustreren wij zelf. Onze ontwerpen maken we zo dat de klant de kaart kan aanpassen naar hun wensen. Kleuren, lettertypes en achtergronden zijn te veranderen naar de wensen van de klant. Cliparts kunnen toegevoegd of verwijderd worden. Naast de ontwerpen op de website, bestaat ook de mogelijkheid om zelf een kaart te ontwerpen.

Design by Le Chic

Naast de website Le Chic Cards hebben wij ook een ontwerp/design studio. Hier ontwerpen wij in opdracht trouwkaarten en trouwhuisstijlen. Wij gaan aan de slag met de wensen van het aanstaande bruidspaar en maken unieke & bijzondere kaarten! Een van onze specialisaties zijn de typografie kaarten in combinatie met letterpress, een echt exclusieve trouwkaart! Onze inspiratie halen we overal vandaan, als je de wereld in kijkt is er zoveel om inspiratie van te krijgen. Zo zijn bloemen en de natuur een inspiratie geweest voor onze unieke aquarel trouwkaarten. Vintage & brocante meubelen inspireren ons voor de klassieke twist in onze kaarten.

Hippe & nieuwe kaarten

Een groot succes zijn de Save the Date kerstkaarten, zo combineer je een save the date met een kerstkaart!

Save the date kerstkaarten

Een ander product dat wij hebben zijn de Wedding Vow kaartjes. Je kent het wel, een bruidspaar dat geloften aan elkaar uitspreekt, en hoe vaak gebeurd dat niet op een kladpapiertje. Daarom hebben wij de “gelofte kaartjes” bedacht. Een kaartje waar het a.s. bruidspaar hun geloften op kan schrijven, een kaartje in dezelfde stijl als de trouwkaart!

Trouwgeloftekaart

Een ander trendy & hip product zijn onze Wedding Wish kaartjes. Deze kaartjes vervangen de gastenboeken. De kaartjes leveren wij in elk design en kunnen aangepast worden naar de wensen van het bruidspaar. Op deze kaartjes kunnen de gasten wensen opschrijven voor het bruidspaar. Hang de kaartjes daarna aan een mooie tak, waslijn of in een schilderijlijst en krijg zo een uniek gastenboek!

Wenskaart

En binnenkort brengen wij de Pre-Wedding selfie cards op de markt. 10 kaartjes met een hip design, een kaartje wat je kan gebruiken als je b.v. je trouwjurk uitzoekt. Maak een selfie met één van de kaartjes en creëer zo een mooie herinnering! Zijn dit de trouwkaarten die jullie zoeken? Neem dan een kijkje op www.lechiccards.nl!

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }