Een bijzondere gebeurtenis vraagt om bijzondere ringen

Een bijzondere gebeurtenis vraagt om bijzondere ringen

Trouwen doe je doorgaans maar een keer in je leven. Deze gebeurtenis vier je met de mensen die belangrijk voor je zijn. Ook mogen bijzondere trouwringen op deze speciale dag zeker niet ontbreken. Omdat je deze ringen de rest van je leven gaat dragen wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken.

Op het internet vind je een ruime collectie van speciale trouwringen. Deze ringen worden vaak handmatig vervaardigd door een goudsmid. Het is zeker mogelijk om persoonlijke wensen aan een goudsmid voor te leggen. Ook kun je vaak een eigen ontwerp laten uitwerken door de goudsmid. Daarnaast is het mogelijk om een oude ring te laten verwerken tot een nieuwe ring. Of dat een deel van de oude ring nog zichtbaar blijft. Mochten jullie allebei een heel andere smaak hebben. Dan kan de goudsmid van bijvoorbeeld Bijzondere Trouwringen twee ringen ontwerpen die niet helemaal hetzelfde zijn, maar samen wel een geheel vormen.

Opvallende ringen

Zoek je een ring die opvalt? Dan zijn exclusieve trouwringen zeker een goede keuze. Bij dit type ring spelen diamanten de hoofdrol. Deze diamanten zijn Kimberley gecertificeerd (conflictvrij). Het bijzondere aan deze diamanten is dat door de lichtinval en prachtig kleurenspel ontstaat van rood, oranje, geel, groen, blauw en violet. Doordat er jaarlijks maar een paar van deze ringen gemaakt worden, maakt dit ze nog exclusiever.

Persoonlijke ringen

Ben je op zoek naar een heel persoonlijke ring? Dan zijn trouwringen vingerafdruk misschien wel iets voor jou. Door de afdruk van je geliefde op een ring heb je echt een uniek sieraad. Hierbij is het mogelijk om de afdruk aan de buitenkant of aan de binnenkant te laten plaatsen. Om een rustige uitstraling te houden is het handig om de vingerafdruk aan de binnenkant te laten plaatsen. Je kunt hierbij kiezen voor een organische of moderne stijl.

Vestigingen van Bijzondere Trouwringen

Er zijn twee vestigingen in Veenhuizen en Amersfoort waar je een bezoek aan kunt brengen. De vestiging in Veenhuizen kun je bezoeken op donderdag of vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur zonder afspraak. Op de overige dagen dien je een afspraak te maken. Bij de vestiging in Veenhuizen is het ook mogelijk om het atelier van de goudsmid te bekijken. In de trouwringenstudio in Amersfoort kun je de hele collectie bekijken en je wensen met de goudsmid bespreken. Je kunt in Amersfoort meerdere keren in de maand een afspraak maken. Kijk voor de data op bijzonderetrouwringen.nl.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }