Wie nodig ik uit voor onze bruiloft?

Wie nodig ik uit voor onze bruiloft?

Wie nodig ik uit voor onze bruiloft? Dat is een vraag die veel trouwkoppels zichzelf zullen stellen bij het opstellen van een gastenlijst. Om het nog ingewikkelder te maken, moet je vaak ook nog eens een onderscheid maken tussen dag- en avondgasten. Een aardige klus, maar dan weten jullie wel zeker dat iedereen die jullie lief hebben aanwezig zal zijn op het juiste moment. Hebben jullie de vraag ‘wie nodig ik uit voor onze bruiloft?’ beantwoord? Dan is het tijd voor stap twee! Het versturen van de uitnodigingen. In dit blog geven we jullie handige tips voor het maken van gepersonaliseerde trouwkaarten voor diverse groepen genodigden.

Een extra kaartje bij de huwelijksuitnodiging voegen

De eerste optie, en gelijk ook de eenvoudigste, is het laten printen van een extra kaartje. Bij LocoMix is dit mogelijk bij alle producten. Hierdoor houdt je het ontwerp van de uitnodiging hetzelfde, en hoeven jullie enkel een extra ontwerp aan te leveren voor het extra kaartje. Een voorbeeld van een trouwkaart waarbij dit een leuke toevoeging is, is de Out of the Box. Dit is een kaart die letterlijk uit de envelop springt! Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u ook het ontwerp door LocoMix zelf laten maken. Het aparte kaartje wordt onder de box gestopt, in verband met het springen van de box.

Wie nodig ik uit voor onze bruiloft Out of the Box trouwkaart

Eén trouwkaart en twee ontwerpen

Een tweede optie is om één trouwkaart te ontwerpen, maar hierbij gebruik te maken van een kleine aanpassing in het ontwerp. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Turning Card. In overleg met LocoMix kunnen jullie bijvoorbeeld twee verschillende ontwerpen aanleveren, waarbij één vlak zal afwijken. Zo kunnen jullie op de uitnodiging van de daggasten op het desbetreffende vlak informatie plaatsen of het middagprogramma, en op de andere versie voor de avondgasten het avondprogramma.

Willen jullie twee totaal verschillende ontwerpen? Dat is ook zeker mogelijk. De Flessenpost huwelijksuitnodiging is hiervoor een leuk voorbeeld. Hierbij ontwerpen jullie twee verschillende huwelijksuitnodigingen, en krijgen de twee groepen een unieke Flessenpost uitnodiging thuisgestuurd.

Wie nodig ik uit voor onze bruiloft Turning Card Flessenpost

Willen jullie helemaal creatief de vraag ‘wie nodig ik uit voor onze bruiloft?’ beantwoorden met gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen? Dan kunnen jullie er natuurlijk ook voor kiezen om twee totaal verschillende uitnodigingen te versturen.

Hebben jullie nog andere vragen over creatieve oplossingen voor huwelijksuitnodigingen? Of willen jullie meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met een van de medewerkers van LocoMix. Zij helpen jullie graag met het creëren van de perfecte uitnodigingen.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }