Een bloemenwand op jullie trouwlocatie

Bloemen: een onmisbaar onderdeel van elke bruiloft. Mooi als decoratie, corsage en dan is er natuurlijk nog het trouwboeket. Maar je kan natuurlijk ook écht groots uitpakken met bloemen. Vele bruiden lieten zich inspireren door trendsetter Kim Kardashian. Kijk mee voor de mooiste bloemenwanden ter decoratie van de huwelijkslocatie!

De droombruiloft van KimYe

Al vanaf het moment dat Kim Kardashian, in oktober 2013, door Kanye West ten huwelijk werd gevraagd, maakte de geruchtenmolen overuren. Een ding was zeker, het kan niet anders dan één groot spektakel worden.

Kim Kardashian bruiloft bloemenwandGevonden op Hello Magazine

Uiteindelijk vloog de hele familie over naar Europa waar Kim en Kanye in Florence elkaar op 24 mei 2014 het jawoord gaven. Er werd gesproken over de jurk, de gasten (Beyonce met name), maar misschien was de bloemenwand waarmee de bruiloft enigszins werd afgeschermd nog wel het meest besproken onderwerp. En zeg nou eerlijk, stiekem zou iedere bruid een soortgelijke bloemenwand voor op haar eigen bruiloft fantastisch vinden!

Jullie eigen bloemenwand

Maar net als met de outfits van Kim. K volgden er al snel velen die met Mrs. Kardashian West als inspiratiebron hun eigen bloemenmuur kregen.

Sanne Eljero bruiloft bloemenwand

Gevonden op Het Bruidsmeisje

Sanne Elia, vrouw van voetballer Eljero Elia, had deze prachtige bloemenwand van witte en roze bloemen op haar eigen bruiloft. Ze gaf in een interview zelf toe dat ze hiervoor geïnspireerd raakte door de bruiloft van Kim Kardashian.

bloemenwand dior

Gevonden op StyleBubble

Christian Dior was Kim eigenlijk voor. Zij presenteerden hun nieuwe designer, Raf Simons, tijdens de Herfst/Winter collectie van 2012. Daarvoor gebruikten ze een oud pand in Parijs, waarin ze vijf grote kamers vanaf de grond tot aan het plafond bedekten een miljoen echte bloemen.Bloemenwwand op eigen trouwlocatie

Gevonden op Pinterest

Een bloemenmuur is naast bijzonder mooi ook nog is functioneel, zo kan de muur van bloemen tijdens de ceremonie als een mooie achtergrond dienen. Maar na afloop van de ceremonie kan de muur ook perfect worden ingezet als achtergrond voor foto’s. Zo zouden jullie er zelfs voor kunnen kiezen om een photobooth voor de muur te creëren!

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }