With grace in her heart and flowers in her hand!

Trouwen is de bekroning op jullie liefde, als eigenaresse van Gift by Nature ‘by Nathalie Fasé’ heb ik al heel veel bijzonder bruiloften tot een sprookje mogen omtoveren. Gift by Nature is een sprankelend bloematelier in Moordrecht wat zich 2 jaar geleden vanaf haar start gespecialiseerd heeft in bruidsbloemwerk en sinds afgelopen week tot één van de drie beste bruidsbloemisten van Nederland benoemd is door de Nederlandse Trouwbranche Organisatie in samenwerking met de Dutch Wedding Awards, een prachtige bekroning op ons werk! 

Bloematelier Gift by Nature

Elsa Schaddelee Fotografie

Raken, ontroeren en verrassen is wat Gift by Nature kenmerkt want jullie trouwdag is een moment voor bijzondere schoonheid, betovering en elegantie. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van uniek natuurlijk bruidswerk dat een lust vormt voor het oog en neus. We hebben graag veel persoonlijk contact met onze bruidsparen om ze écht te leren kennen en te kijken wat bij ze past. Welke kleuren spreken jullie aan, wat zijn nou eigenlijk jullie lievelingsbloemen & welke bijzondere details kunnen we toevoegen om het plaatje compleet te maken? Tot in detail wordt er meegedacht om jullie trouwdag adembenemend mooi te maken en jullie wensen zetten wij graag om naar een tastbaar geheel.

Some people look for a beautiful place, others make a place beautiful!

Elk seizoen heeft een nieuw aanbod aan prachtige bloemen te bieden, en dat is waar wij van houden: seizoen bloemen, de pareltjes uitzoeken die onderscheiden van het standaard assortiment en die heerlijk ruiken. We selecteren zo zorgvuldig mogelijk de juiste bloemen om de exacte sfeer en uitstraling passend binnen het thema van het bruidspaar te bereiken. Gift by Nature gaat zo customized mogelijk te werk en wil het  bruidspaar laten stralen.

Bloematelier Gift by Nature Nathalie Fasé

Elsa Schaddelee Fotografie

Een schitterend bruidsboeket, flower crowns, prieeltjes, kerkversiering, corsages, auto versiering, een locatie die nog prachtiger aandoet door een mooie bloemrijke en sfeervolle aankleding speciaal voor jullie ontworpen en gemaakt met liefde! Bloematelier Gift by Nature kan op bloem en styling gebied alles voor jullie bruiloft verzorgen! Naast bloem decoraties bieden we ook verschillende styling items zoals XXL helium ballonnen met tassels, lantaarns, lampionnen, weg wijzering en andere toffe DIY artikelen om het geheel af te maken.

Personal touch!

Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek waarin we alle wensen en opties van en voor het bruidspaar bespreken maken we een net decoratieplan met sfeerafbeeldingen en bijpassend prijskaartje. Ook bezoeken we graag met het bruidspaar de locatie waar we samen het pad kunnen belopen voor dé grote dag, zo kunnen we goed in kaart brengen waar we wat gaan decoreren of willen plaatsen. Op de dag zelf wordt alles netjes op de locatie(s) bezorgd en kunnen we het niet laten om de gasten nog even netjes te helpen bij het opspelden van hun corsages of andere persoonlijke versieringen. Service en persoonlijkheid op jullie grote dag daar hechten wij veel waarde aan ,want we zijn nou eenmaal liefhebbers van de liefde!

Wordt je gelukkig van onze werkwijze en stijl? Dan nodigen wij jullie graag eens uit in ons bloematelier.

Liefs, Nathalie Fasé

Gift by Nature 

https://www.facebook.com/giftbynature

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }