Celebrity Wedding: bruiloft Lauren Conrad

Vanaf 2004 was ze wekelijks te zien in de afleveringen van ‘Laguna Beach’ en wilden alle jongen meiden haar stiekem zijn: Lauren Conrad. Op nog maar 18-jarige leeftijd werd ze gecast voor de televisieserie ‘Laguna Beach’, waarna we, tot en met 2009, een kijkje in haar leven kregen. Inmiddels heeft Lauren meerdere kledinglijnen, schreef ze verschillende boeken, beheert ze meerdere websites én ze is getrouwd. Niet met high school sweetheart Stephan en ook niet met badboy Brody, die we in ‘Laguna Beach’ en ‘The Hills’ voorbij zagen komen. Wel is ze getrouwd met William Tell! In deze blog lees je alles over de bruiloft Lauren Conrad.

Mrs & Mr Tell

 Op haar website verschenen er in de maanden voorafgaand aan de bruiloft al de nodige artikelen met tips en tricks voor brides to be. Nadat we 5 jaar mee hebben kunnen kijken in haar leven kon het haast niet anders dan dat Lauren ook de nodige foto’s van haar bruiloft zou delen.

bruiloft Lauren Conrad & William Tell

Afbeeldingen gevonden op US Weekly

1. Op haar trouwdag zag Lauren eruit zoals het grote publiek haar kent. Beachy waves in haar mooie lange haren, waarvan menig tutorial te vinden is op youtube, en haar make-up even subtiel als altijd. 2. Voor de huwelijksceremonie hulde Lauren zich in een slank gesneden kanten creatie van Badgley Mischka. De sleep van de jurk was maar liefst tien meter lang. 3. De bloemen uit het bruidsboeket komen terug in de boog op de plek van de huwelijksceremonie, maar niet alleen daar.  Op de onderstaande afbeeldingen kan je zien dat de bloemen ook terugkomen op de trouwkaart, de bruidstaart en in de decoratie. Mrs. Conrad Tell heeft niks aan het toeval overgelaten! 4. Bij een bruiloft van een echte celebrity horen natuurlijk meerdere trouwjurken. Op het avondfeest verscheen Lauren dan ook in een strapless jurk van Monique Lhuillier. Wel koos ze beide keren voor de traditioneel witte kleur.

moodboard bruiloft Lauren ConradAfbeeldingen gevonden op Lauren Conrad en PopSugar

5. Zoals hierboven al aangegeven komt het bloemen thema overal terug op de bruiloft van Lauren en William. Het begon uiteraard bij de trouwkaart. Een klassiek en fris exemplaar met kleurrijke bloemen. 6. Naast deze klassieke bruidstaart werden er ook veel zelfgemaakte appeltaarten geserveerd 7. In het ‘The Hills’ tijdperk zagen we Lauren regelmatig op de mooiste designer schoenen rondlopen. Op z’n speciale dag als haar bruiloft kan een mooi paar dan ook niet ontbreken. Deze prachtige pumps zijn, net als één van haar trouwjurken, van Badgley Mischka, hoewel de schoenen uit het hogere segment komen, is de prijs voor een echte schoenen liefhebber nog te overzien. Voor een kleine €250 bemachtig je een eigen paar! 8. Lauren is niet vies van een simpele DIY, bewijst ze regelmatig op haar website. Op haar trouwdag treft ze de laatste voorbereidingen voor de decoratie, samen met haar wedding planner!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }