Celebrity Wedding: Bruiloft Whitney Port

In 2012 begon ze met daten, in 2013 waren ze verloofd en in 2015 stapten ze in het huwelijksbootje: Whitney Port en haar man, ‘The City’ producer, Tim Rosenman! Whitney Port kennen we natuurlijk, net als Lauren Conrad, uit ‘The Hills’. Maar nadat Whitney naar New York verhuisde kreeg ze ook haar eigen serie, ‘The City’. In deze blog lees je alles over de bruiloft Whitney Port!

Whitney & The City

Jaloersmakende namen als Teen Vogue, Diane von Fürstenberg en People’s Revolution mocht ze in die tijd bijschrijven op haar CV. Maar inmiddels is Whitney veel meer dan alleen een Reality Ster! Zo lanceerde haar eigen kleding label Whitney Even en schreef ze een boek, True Whit. Daarnaast verschijnen er dagelijks artikelen op haar gelijknamige blog. Whitney heeft de afgelopen jaren dus niet stilgezeten!

Bruiloft Whitney Port

1. Hoewel ze als klein meisje altijd dacht in een simpele jurk te gaan trouwen, bleek op de grote dag niets minder waar te zijn. De jurk van Ashi Couture Studio werd samen met Whitney zelf ontworpen. Voor Whitney geen traditionele trouwjurk, want hoewel wit, is vooral het model met de korte voorkant vernieuwend! 2. Het stel trouwde op 7 november 2015 in de buitenlucht, in het bijzijn van 200 gasten. 3. De bruiloft vond plaats in Palm Springs, Californië waar een oase aan groen als decor voor de ceremonie diende. 4. Onder haar jurk droeg Whitney wit bebloemde schoenen van Paul Andrew

Celebrity wedding Whitney Port

5. De bonte huwelijkskaarten werden door Whitney, haar zus en Wedding Paper Diva’s ontworpen, speciaal afgestemd op het thema van de bruiloft! 6. Het stel trouwde op 7 november 2015 in de buitenlucht, in het bijzijn van 200 gasten. 7. De bruiloft van Whitney werd georganiseerd door een van haar drie zussen. Samen kwam ze op het thema: Dessert Chic meets Art Deco meets Tropical. Een hele mond vol, maar de afbeeldingen geven de sfeer wel duidelijk weer. Veel groen, veel zwart wit en veel tropische decoratie als ananassen en kokosnoten! 8. Na de bruiloft vertrokken de newlyweds Whitney en Tim naar Fiji om te genieten van hun huwelijksreis! 

Afbeeldingen gevonden op Green Wedding Shoes

Bewaren

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }