Houd jij ook zo van haar donuts?

“Als je haar maar goed zit!” En dit is natuurlijk extra belangrijk op je trouwdag, je wilt er op je allermooist uit zien. Het is altijd een moeilijke situatie: wat ga ik doen met mijn haar. Ga ik mijn haar zelf doen, of laat ik het toch over aan een professional. Met een professional hoef je je geen zorgen te maken en dit scheelt waarschijnlijk een hele hoop stress. Voor de dag zelf wordt dan al een afspraak gemaakt om zo gezegd, het kapsel te oefenen. Zo weet je zeker dat het naar wens zal zijn. Maar het bespaart toch aardig wat geld om zelf je haar te doen. Ik ben hier om je een handje te helpen! In dit blog lees je hoe je zelf de allermooiste haar donut maakt. De beroemde haar donut, een ontzettende leuke knot met een chique uitstraling. 

Hoe gaan we de haar donut aanpakken?

  • Begin allereerst met een goede stevige mousse, zodat je haar glad is en volume heeft.
  • Strijk al je haar naar voren en begin in je nek je haar in te vlechten en knoop dit met een dun elastiekje vast. Doe een beetje haarlak erop zodat het gegarandeerd goed blijft zitten.
  • Doe je resterende haar in een grote staart bovenop je hoofd.
  • Toupeer je haar voor wat meer volume.
  • Draai je haar een rondje om het elastiekje. En zet dit vast met een strak elastiekje. Indien er nog losse haartjes zijn, maak dan gebruik van wat speldjes.
  • Fixeer het met nog wat haarspray and you are good to go!

Kan je zelf geen haar donut knot maken? Koop dan een haar donut bij een drogist voor een kleine 3 euro. Je doet je haar door de donut en verspreidt je haar over de donut. De lange plukken draai je om de donut heen en dit zet je vast met een elastiekje en indien nodig met een aantal speldjes. Houd je meer van een wilde look? Trek je ingevlochten vlecht wat meer uit elkaar en zorg voor volume met wat volumepoeder of droogshampoo bij je haar aanzet.

 

Knot-DIY-haar-internethuwelijk

Gevonden op  http://www.buzzfeed.com/peggy/the-27-best-summer-hairstyles-of-pinterest#.bh5vxOPYBQ

Handtekening-blog-evi

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }