Tiffany verlovingsring virtueel passen

In de nieuwe herfstcampagne van juwelenhuis Tiffany & Co. zijn Doutzen Kroes en haar schattige zoontje Phyllon te bewonderen. En Nederland is goed vertegenwoordigd, want niet alleen Doutzen schittert in deze campagne, maar ook Imaan Hammam kunnen we bewonderen met prachtige sieraden. De campagne presenteert drie nieuwe collecties die staan voor familiebanden en de liefdevolle band tussen vrienden en geliefden. Ontzettend mooi, maar als ik denk aan Tiffany denk ik aan verlovingsringen, en laten Tiffany & Co. nou een app gelanceerd hebben waar vrouwen bij gaan watertanden.

Engagement Ring Finder

De Engagement Ring Finder van Tiffany & Co. is dé droom van elke vrouw. Voor de meeste van ons onbetaalbare ringen passen, dat willen we allemaal. En dit dan ook nog gewoon thuis op de bank! Dus wanneer je jouw droomring hebt gevonden, hoef je niet met een rood hoofd van schaamte tegen de verkoopmedewerkster te vertellen dat je eigenlijk niet van plan was om die dure ring echt te kopen. Met de app van Tiffany & Co. ben je maar één click verwijderd van de verlovingsring van je dromen. Wil je na het virtueel passen de ring ook wel eens live bewonderen? Dan kan je via de app ook een afspraak maken in de winkel.

Trouwringen-tiffany-proberen

Even proberen…

Je kunt geen blog schrijven over een app zonder deze zelf even te proberen. Na het installeren van de app, kan je de collectie jaloersmakende verlovingsringen bekijken. Heb je jouw favoriet gevonden? Dan klik je op TRY IT ON! Want ja dat is tenslotte wat we wilden. Vervolgens kan je een foto maken van je eigen hand, zodat je echt kan zien hoe de ring bij jou staat. Als we dan toch bezig zijn, proberen we alle ringen even uit. Hieronder vind je een kleine selectie van mijn favorieten; welke vind jij dat het beste staat?

Trouwringen-inspiratie

Wanneer je jouw toekomstige verlovingsring virtueel hebt gepast is het ook mogelijk om de exemplaren op te slaan. Handig! Zo stuur je jouw droom ring in een moeite door naar moeders, vriendinnen en misschien zelfs je lief. Zou hij de hint begrijpen…..

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }