8 tips voor een huwelijksaanzoek

8 tips voor een huwelijksaanzoek

Je denkt de man/vrouw van je dromen te hebben gevonden. Uiteraard is er geen denken aan dat je diegene ooit nog laat lopen. En wat is er dan mooier dan in het huwelijksbootje stappen? Echter voordat jullie een trouwlocatie gaan zoeken, is het natuurlijk zaak diegene op een voor jullie speciale manier ten huwelijk te vragen. Maar hoe pak je dat aan? Mocht je geen inspiratie hebben, dan hebben we hieronder enkele tips voor je op een rij gezet.

Speciale (vakantie)bestemming

Jullie hebben vast wel een plek in Nederland of in het buitenland die heel speciaal voor jullie is, omdat jullie er voor het eerst op vakantie samen naartoe gingen, omdat jullie elkaar daar hebben leren kennen of iets dergelijks. Neem jouw geliefde mee terug naar deze locatie en ga daar voor hem of haar op de knieën. Deze plek zal voor altijd nog bijzonderder voor jullie zijn.

De Nationale Locatie Site huwelijksaanzoek ideeen

Voor de creatieveling

Ben je echt een creabea? Maak dan een mooi schilderij of kunstwerk waar je het aanzoek in verwerkt en hang het bijvoorbeeld op een hele bijzondere plek op. Ben je op digitaal vlak heel sterk dan kun je een video, website of een app maken. En is muziek jouw passie, dan mag een eigen geschreven lied/gedicht niet ontbreken.

The mamas and the papas

Zijn jullie al ouders dan is het natuurlijk mooi om jullie kind(eren) bij het aanzoek te betrekken. Plan je aanzoek onder het mom van een ‘kinderuitje’. Organiseer een speurtocht waarbij jullie samen naar een schat gaan zoeken. Drie keer raden wat de schat is?

Surpriseparty

Een surpriseparty hoeft niet alleen leuk te zijn met een verjaardag. Je kan ook al jullie dierbaren uitnodigen bij bijvoorbeeld jullie lievelingsrestaurant en daar de grote vraag aan hem of haar stellen, in het bijzijn van al jullie vrienden en familie.

De dierenliefhebber

Hebben jullie een hond of kat waar jullie helemaal gek op zijn? Dan is het leuk om een rol aan jullie trouwe viervoeter toe te bedelen.

Voor de boekenwurm

Is jouw vriend of vriendin gek op boeken en lezen? Kies dan zijn of haar favoriete boek uit of het boek wat hij of zij op dat moment aan het lezen is en maak van de ring een boekenlegger (voor de ebook liefhebbers gaat dit idee uiteraard niet op).

Foodies

Houden jullie van lekker eten, dan kun je zijn of haar lievelingskost gebruiken als ‘prop’ voor bij je aanzoek. Denk aan een pizza, cupcake, taart en gelukskoekje waar je iets leuks mee kunt verzinnen.

Music lovers

Is muziek jullie gezamenlijke passie en struinen jullie alle festivals af? Wie weet krijg je wel jullie favo band zover om mee te werken aan het perfecte huwelijksaanzoek. Je zou niet de eerste zijn bij wie het lukt. Zo zijn er filmpjes op YouTube te vinden waarbij niet de minste artiesten hun medewerking hebben verleend, van Adele en Beyoncé tot John Legend. Wie weet lukt het jou ook wel.

Wat je ook besluit te doen, zorg dat het past bij jullie en vergeet het uiteraard niet vast te leggen. Wel zo leuk voor later.

Blog van: DNLS

Save
Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }