Bijzonder entertainment voor uw bruiloft

Terwijl jullie druk bezig zijn met de organisatie van jullie bruiloft, kom je op deze site veel leuke en originele ideeën tegen om jullie trouwdag nog specialer te maken. Je zult natuurlijk keuzes moeten maken en dat is niet altijd zo gemakkelijk. Door middel van deze blog wil ik jullie kennis laten maken met een bijzondere vorm van entertainment voor jullie bruiloft; namelijk het inhuren van een goochelaar. Het is een vorm van entertainment, die altijd en overal inzetbaar is. Rich Magic zorgt ervoor dat u en uw gasten niet alleen een mooie dag/avond, maar ook vele magische momenten zullen beleven, waar iedereen nog lang aan terug zal denken.

Rich-Magic-bijzonder-entertainment-evenementen

Het kiezen van het juiste entertainment

Bij het bepalen van entertainment, zijn bepaalde dingen die je jezelf moet afvragen. Huren we een band of DJ? Maar vindt iedereen die harde muziek wel leuk? Of gaan we voor een diner met vrienden zonder feest en muziek? Dit zou een afweging kunnen zijn. Echter, een goochelaar is ALTIJD inzetbaar. Overdag tijdens de receptie, tussen de gangen van het diner of tijdens het avondfeest waar er ook een DJ en/of band aanwezig is. Een tafelgoochelaar werkt namelijk voor kleine groepen, waarbij hij tussen het publiek doorloopt en telkens unieke acts laat zien met magic, mindreading gecombineerd met zakkenrollen. Kortom: Rich Magic als goochelaar inhuren is altijd een topidee!

Magic is populair

Rich Magic zorgt als tafelgoochelaar voor een ongedwongen manier van entertainment. Het publiek hoeft immers niet massaal naar een act op het podium te kijken, maar geniet ervan tijdens een hapje en een drankje. Daarbij is “magic” de laatste jaren enorm populair bij het publiek. Door programma’s als Mindf*ck, Dynamo, Streetmagic,… garandeer ik u 100% succes en kwaliteit als u voor een tafelgoochelaar kiest op uw bruiloft. Daarbij is het zo, dat de verrassing bij jullie publiek enorm groot zal zijn, omdat de aanwezigen het vaak niet verwachten. Binnen no-time praat iedereen erover en krijgen jullie als bruidspaar de credits voor jullie goede keuzes!

Ik wens jullie veel succes en plezier met de organisatie van jullie trouwdag. Wie weet tot dan!Rich-magic-goochelaar-entertaintment

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }