Voor de bruidegom – Welk pak past bij jou?

Vandaag schrijven we een artikel voor de bruidegom. Want welk pak past nu het best bij jou? Misschien denk je al snel aan een blauw of grijs pak, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Zoek een kleur uit die bij jou past! Juist omdat het bij een bruiloft zo belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven raden we je in ieder geval aan een trouwpak op maat te nemen. Je kunt dan al je wensen en specifieke eisen doorgeven, zodat je op de grote dag een pak draagt waarin je kunt stralen.

Maatpak-Heren-Pak-bloemen

Waar moet je nog meer aan denken

Als je hebt besloten om een trouwpak op maat te laten maken ben je al op de goede weg. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer dingen waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan het soort trouwpak. Wil je bijvoorbeeld een smoking, een jacquet of een kostuum? We zetten ze hieronder even voor je op een rij:

  • Smoking: Dit is een James Bond achtig pak. Het is een zwart tweedelig pak welke je draagt met een wit smokingsoverhemd en een vlinderdas.
  • Jacquet: Een prachtig gentleman’s pak. Kenmerkt zich door een lange zwarte jas, een gestreepte pantalon en een hoed. Onder de jas draag je een wit overhemd en een gilet.
  • Kostuum: Dit is de bekendste variant. Hierbij draag je een pantalon, een overhemd en een jasje. Met uiteraard nette schoenen, een riem en een stropdas
  • Het rokkostuum: Dit is het meest chique wat een man kan dragen. Het kenmerkt zich door het jasje met hele scherpe punten. Onder het jasje wordt een wit overhemd gedragen met een witte gilet, een witte vlinderdas en een zwarte broek.

Heren-Maatpak-detail

Tot slot

Je weet nu dus welke kleuren je wilt gebruiken en welk pak je wilt dragen. Je bent nu al een heel eind! Maar vergeet niet de accessoires als schoenen, riemen, manchetknopen etc. Maar laat je jouw pak op maat maken dan wordt hier rekening mee gehouden en word je goed begeleid. Ook dat is het voordeel van een pak op maat laten maken.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }