Jouw bruiloft: een knaller of tegenvaller?

De dag waar je als vrouw stiekem al jaren over droomt, is eindelijk aangebroken! Dat een bruiloft meer is dan alleen maar ‘Ja, ik wil’ zeggen, is duidelijk voor iedereen. Maar wat komt er allemaal nog meer bij kijken?

Bruiloftsgasten die op uw feest binnenkomen en direct op een stoel gaan zitten en de borrelhapjes op gaan eten.. Het is een ware nachtmerrie voor ieder bruidspaar! Alles was zo zorgvuldig gepland, goed in kaart gebracht en duidelijk van te voren afgesproken en toch is niemand aan het feesten.. Evenses zorgt ervoor dat al uw entertainment professional wordt geregeld, heeft voor ieder wat wils en heeft bijna iedere gewenste invulling op het gebied van entertainment. Zo kun je bij Evenses een DJ huren of een leuke band. Lees hieronder vijf tips om uw bruiloftsfeest een spectaculaire en unieke ingeving te geven.

bruidspaar dans
Tip 1. Zorg voor goede muziek

Het is natuurlijk belangrijk dat de voetjes van de vloer gaan om een knallend trouwfeest neer te zetten. Het is misschien heel logisch, maar de muziek maakt of breekt je feest. Kies daarom altijd voor een unieke DJ, live band of solist die goed bij u en uw gasten past.

Tip 2. Creëer genoeg ruimte

Het is voor de gasten natuurlijk belangrijk dat er genoeg plaats is om de voeten te bewegen. Naast de juiste muziekkeuze, kunt u uw gasten aan het dansen maken door middel van een verlichte dansvloer. Dansen op een prachtig verlichte dansvloer geeft net dat extra effect om de gasten de dansvloer op te halen.

Tip 3. Zorg voor afwisselende muziek

Een goede DJ houdt uw gasten aan het dansen, maar wie houdt er nu niet van luidkeels meezingen met een band die de klassiekers ter gehore brengt? Door de muziek goed goed af te stemmen op je gasten wordt jouw feest een succes voor iedereen. Heb je Belgische gasten? Boek dan bijvoorbeeld Vlaamse zangers, of DJ Hochzeit voor je Duitse gasten.

Tip 4. Geef je gasten iets extra’s

Maak van je bruiloft een unieke ervaring door iets extra’s toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een champagnetoren, een prachtige dansshow of een cocktailbar. Deze eyecatchers zullen je gasten natuurlijk niet zomaar vergeten!

Tip 5. Leg het feest vast voor een unieke herrinering

Door jouw bruiloft vast te laten leggen door een foto- of videograaf, heb je voor altijd een prachtige fysieke herinnering aan de mooiste dag van je leven. Een bruiloft is een belangrijk evenement waar je al jaren naar uitkijkt of juist iets wat zomaar op je pad is gekomen. De camera zal het als een geheel vastleggen zonder dat u dat merkt.

Al met al is een bruiloft regelen heel veel gedoe. Laat ons een deel van het werk uit handen nemen door het entertainment bij Evenses te boeken. Als je entertainment boekt bij Evenses hoef je je nergens zorgen over te maken. Van transport tot artiest is alles geregeld.

 Evenses wenst jou nu alvast een geweldige bruiloft!

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }