Geef jullie bruiloft sfeer met live muziek

Geef de bruiloft sfeer met live saxofoon muziek

Willen jullie op de bruiloft sfeer meegeven met het gehele feest, dan kun je ervoor kiezen om live muziek te organiseren. Saxofonist Richard Rohi kun je inhuren op locatie. Hij speelt saxofoon met een virtueel orkest, maar zelf improviseert hij bij de muziek die wordt gespeeld door het virtuele orkest. Jullie kunnen hem inhuren voor de receptie, het diner of tijdens de ceremonie. Hij komt graag naar jullie feest op locatie met zijn gehele installatie en zal jullie bruiloft sfeer meegeven die voor iedereen prettig is als achtergrond muziek.

Verschillende arrangementen voor jullie bruiloft sfeer

Vraag aan hem wat de mogelijkheden zijn voor zijn muzikale optreden, er is van alles mogelijk voor een concert. Richard speelt verschillende soorten arrangementen. Zijn repertoire bestaat uit swingende, dansbare stukken, maar kan ook prima ingezet worden als rustige achtergrond muziek. Daarnaast bestaan zijn arrangementen uit Smooth Jazz, Pop Jazz, Lounge, Bossa Nova en Italian songs. Jullie kunnen natuurlijk verzoeknummers aanvragen, maar normaal gesproken speelt hij zijn eigen arrangement. Laat hem vooral lekker zijn gang gaan, dan kan hij jullie verblijden met rustige muziek stukken van Jazz and More. Jazz and More bestaat uit sets van 45 minuten en het aantal sets dat hij achter elkaar kan spelen zijn er vijf.

Ervaring op locaties met mooie akoestiek

Waar Richard al eerder heeft opgetreden valt niet meer op één hand te tellen. Zo heeft hij al ervaring op bruiloften, jubileums, verjaardagen en de openingen van restaurants. Daarnaast zijn er verschillende plekken in heel Nederland waar hij heeft opgetreden. Noem een kasteel in Nederland en Richard heeft er opgetreden. Dus hebben jullie een mooie locatie gevonden waar een goede akoestiek is, dan is het ideaal voor Richard om daar zijn stukken te komen spelen. Zijn muziek klinkt goed met een mooie akoestiek en met zijn virtuele orkest is jullie bruiloft sfeer helemaal af.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }