Gastblog: Uw specialist in rozenblaadjes

Rosensueel is een webshop waarvan het kantoor gevestigd is in Arnhem. De webshop is gespecialiseerd in verkoop van zijden rozenblaadjes. Ze leveren niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland! De rozenblaadjes van Rosensueel kunnen ingezet worden voor alle romantische gebeurtenissen, of dat nu een romantische avond thuis is, een huwelijksaanzoek, een jubileum of…. jullie bruiloft of huwelijksnacht!

Rozenblaadjes-Rosensensueel

Zijden rozenblaadjes

Rozen staan voor romantiek en liefde, en zijn dan ook favoriet bij gerelateerde gelegenheden. Vooral tijdens een bruiloft natuurlijk! Eigenlijk mogen rozen zowel tijdens de huwelijksceremonie als tijdens de huwelijksnacht niet ontbreken, onmisbaar op elke bruiloft. Maar wat decoreer je dan precies met de blaadjes tijdens, bijvoorbeeld, de huwelijksceremonie?

Strooi ze over de rode loper, verspreid ze rond om het altaar, of decoreer de tafels tijdens het diner met de rozenblaadjes! Ook zouden jullie bijvoorbeeld het eeuwenoude rijst gooien kunnen vervangen, en in plaats van rijst, rozenblaadjes aan de gasten te geven! Met de rozenblaadjes van Rosensueel is alles mogelijk!

En welk thema jullie bruiloft ook heeft, rozen zullen nooit misstaan, want inmiddels zijn de blaadjes, gemaakt van zijde en daardoor net echt, te bestellen in 20 verschillende kleuren! Dus of het kleurenpalet nou heel bond is of juist lekker rustig, rozenblaadjes met de perfecte kleur zitten er voor jullie vast tussen! Naast de standaard kleuren als rood, wit of roze zijn er ook wat apartere kleuren beschikbaar zoals de sunset, het sunset rozenblaadje is een mix van rood en oranje.

Rosensensueel-Rozenblaadjes

Rosensueel

Rosensueel verpakt de rozenblaadjes goed in klein verpakkingen van 100 stuks, waardoor de verpakkingen weinig ruimte in beslag nemen. En misschien ook handig om te weten, de blaadjes zijn 5 bij 5 centimeter en te bestelen in kleine, maar ook grote aantallen!

Dus of de ze nu bedoelt zijn voor een intieme huwelijksceremonie in klein gezelschap of voor een gigantische bruiloft met ellenlange rode loper, bij Rosensueel ben je voor rozenblaadjes op het juiste adres! Dus zijn jullie binnenkort zelf bruid en bruidegom? Of willen jullie het bruidspaar met iets romantisch verassen? Neem een kijkje op de website van Rosensueel. Voor meer informatie kunnen jullie gerust contact opnemen!

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }