Een goochelaar inhuren tijdens jullie huwelijk?

Je denkt misschien dat een goochelaar eigenlijk niet thuis hoort op een bruiloft, maar toch wordt het steeds populairder om een goochelaar in te huren voor een groot aantal activiteiten, waaronder dus ook bruiloftsfeesten. Als je op het feest moeite doet voor uw gasten door middel van lekker eten en een prachtige locatie, waarom zou je dan op het gebied van entertainment alleen uitpakken met een band of een DJ? Als jullie jullie huwelijk vieren, kunnen jullie alle gasten ook iets bijzonders aanbieden. Magisch entertainment tijdens uw huwelijk kan een aanvulling zijn tijdens deze bijzondere dag!

Goochelaar entertainment op jullie bruiloft.

Eén van de meest geboekte goochelaars van Nederland “Robin Matrix’’ heeft al honderden keren opgetreden voor bruidsparen en vermaakte hun dierbaren op een leuke en unieke manier tijdens de receptie of feestavond. Robin zorgt voor tafelentertainment zodat uw gasten zich niet zo snel zullen vervelen omdat hij zijn vak erg goed verstaat. Het bruidspaar kan hun aandacht goed verdelen en Robin helpt u daar bij. Zijn leuke goocheltrucs zijn zowel voor jong als oud geschikt en breekt het ijs. Robin kan zorgen voor een onvergetelijke en gezellige bruiloft.

Wat doet een goochelaar dan op ons bruiloftsfeest?

Een goochelaar is totaal iets anders dan alleen een band of zanger. Een goochelaar kan op diverse manieren uw huwelijksfeest opfleuren. Een tafelgoochelaar heeft vaak een aantal kleine voorwerpen bij zich, zoals een pak kaarten, munten en touwen waarmee hij voor een kleine groep kan goochelen. Het voordeel van een tafelgoochelaar is dat de goochelaar zowel jong en oud kan entertainen, omdat hij zich beter kan afstemmen op een kleiner publiek. De goochelaar heeft namelijk persoonlijk contact met kleine groepjes mensen waar hij langs loopt in plaats van het grote geheel tegelijk te entertainen.

Onvergetelijk entertainment

Robin kan een hele grote indruk maken op uw gasten. Reken er op dat iedereen zich zal herinneren dat er een goochelaar is geweest. De goochelaar hoeft niet te worden herinnerd als afzonderlijk onderdeel op uw feest, omdat een goochelaar zich vaak kan aanpassen aan uw wensen, zoals het thema van uw bruiloft. Daarnaast betrekt een tafelgoochelaar zijn publiek vaak ook bij zijn act. Een goochelaar zorgt voor unieke entertainment op een onvergetelijke bruiloft.

Goochelaar en bruidspaar

Hoewel de vriendenkring van een bruidskoppel vaak voor een deel overlapt, kan het toch het geval zijn dat er nog genoeg mensen zijn die elkaar niet kennen. Deze mensen kunnen moeilijk een gesprek beginnen, omdat er simpelweg geen aanknoop punten zijn. Een goochelaar kan naast entertainen ook helpen met het breken van het ijs op uw bruiloft. Aan de tafels van uw gasten zorgt de goochelaar namelijk voor een goed punt om over aan de praat te raken. Zo leren mensen elkaar kennen en ontstaat op uw feest een gezellige en aangename sfeer. Precies wat u nodig heeft om te zorgen voor een memorabele activiteit.

Wat kost een goochelaar voor uw bruiloft en welke kies ik?

Als jullie overwegen een goochelaar in te huren dan willen jullie natuurlijk eerst de kosten weten. De kosten zijn afhankelijk van hoelang u een goochelaar inhuurt. Er zijn veel goochelaars te vinden die niet erg veel ervaring hebben en lage prijzen berekenen, dit is erg aanlokkelijk om in te huren echter is het achteraf niet wat u gehoopt had. Bekijk voordat u een goochelaar inhuurt naast zijn gage ook de referenties en of de goochelaar daadwerkelijk dagelijks optreedt zodat je jullie gasten het beste entertainment kunt aanbieden wat er op de markt te vinden is. Jullie kunnen Robin Matrix bijvoorbeeld tijdens de feestavond of receptie inhuren voor een uur, twee uur, drie uur of langer in overleg. Neemt u alstublieft vrijblijvend contact op en zie wat Robin voor uw bruiloft zou kunnen betekenen! De gage van Robin Matrix begint vanaf 495,- exclusief 6% BTW, dit bedrag is inclusief reiskosten in geheel Nederland.

Meer informatie: www.goochelaar.nl

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }