The Weddingsingers- Een unieke huwelijksceremonie

“Wij hadden het geluk om The Weddingsingers op onze bruiloft te mogen verwelkomen. Wat zijn wij blij dat zij tijdens de ceremonie onze liefde voor elkaar in woord en melodie hebben uitgedrukt!” Dit berichtje kregen we onlangs in onze mailbox van het bruidspaar dat we de dag ervoor hadden toegezongen. Dan weten we dat het weer gelukt is om mensen te raken met onze muziek en ervoor hebben gezorgd dat ze de ceremonie nog intenser hebben beleefd. Het is fijn om ons eigen gevoel bevestigd te zien worden. We zingen altijd en overal met enorm veel passie en overgave de door het bruidspaar uitgekozen liedjes.

Weddingsingers-entertainment-bruiloft

Hoewel we al 13 jaar als The Weddingsingers in de trouwbranche werkzaam zijn horen we nog te vaak : “ Wat leuk, live zang tijdens de ceremonie, we wisten niet dat dat kon….” Ten tijde van onze start in het voorjaar van 2002 was de trouwbranche ook nog niet zo’n booming business. Het heeft echt een vlucht genomen in de afgelopen 7 jaar. En daar zijn wij alleen maar blij mee, want het is geweldig om een persoonlijke, muzikale bijdrage te leveren aan de ceremonie, het belangrijkste moment van de huwelijksdag. We hebben allebei hele gave dingen als professioneel zangeres gedaan in ons leven; een van ons speelde een aantal jaren in grote musicals door heel het land en was achtergrondzangeres van vele Nederlandse artiesten. Maar niets geeft zoveel voldoening als het zingen tijdens een huwelijksceremonie. Wij vinden het een eer wanneer een bruidspaar ervoor gekozen heeft om ons hun favoriete muziek te laten zingen.

 

Laatst zei een bruid na afloop van de ceremonie: “Het was nog emotioneler dan ik had verwacht. Eigenlijk kun je je er geen voorstelling van maken hoe het zal zijn als jullie zingen en je word binnengeleid door je vader…. je moet het echt beleven. En ik ben blij dat we jullie hebben uitgenodigd! Ik kan het iedereen aanbevelen.” Deze bruid had gelijk. Het is bijna niet te omschrijven hoe het gevoel zal zijn. Dat kunnen we niet omschrijven op onze website of op social media, en we kunnen het ook niet laten zien in onze clip. Als we eens op een trouwbeurs zingen, komt dat gevoel niet eens in de buurt. Waarom niet? Omdat het een combinatie is van onze toewijding, de omgeving, de sfeer en de emoties van de huwelijksgasten en het bruidspaar. Dat maakt dat elke ceremonie ook voor ons weer anders is. Een unieke ceremonie!

Weddingsingers-zangers-huwelijksceremonie

Clip: OneLife Film

Fotocredits: Malou Peters Fotografie, Fred van Soest Design & Zo, Simon Meindertsma Photos4Ever.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }