Gouden decoratietips van In Style Styling & Decoraties

Een mooie aankleding van je trouwlocatie is dé manier om in één klap sfeer te creëren op je bruiloft. In Style Styling & Decoraties weet dit als geen ander. Met hun stylingsdeskundigheid en feestelijke accessoires toveren zij locaties, in alle soorten en maten, om tot prachtige bruiloftsdecors. Zij verklappen ons welke versieringen onmisbaar zijn op elk huwelijk.

Ceremonieaankleding

De ceremonie is misschien wel het spannendste moment van je trouwdag. Nu ga je officieel het jawoord geven aan je verloofde! Het liefst doe je dat natuurlijk in een super chique gestylede omgeving zodat je het moment suprême zeker nooit meer zal vergeten. Wat wonderen doet voor het creëren van een romantische sfeer tijdens deze gelegenheid is het gebruik van een prachtig prieel, een trouwboog, een backdrop of een aantal deco walls. Voor of onder één van deze decorstukken kunnen jij en je aanstaande stijlvol in het echt verbonden worden. Hoe dat het versierstuk wordt aangekleed bepalen jullie helemaal zelf. Bloemen (zowel echte als kunst), stoffen, linten, veren, klimop en pomanders in diverse kleuren zijn veelgebruikte versieringen hiervoor. Deco walls en backdrops zijn overigens ook erg leuk om te gebruiken als decoratie tijdens je feest, met name als fotoachtergrond in combinatie met een photobooth verkleedset.

Decoratietips-inspiratie-bruiloft

Mooi Meubilair

Niet te vergeten bij je bruiloftsaankleding is het meubilair. Zowel voor de bruid en bruidegom als voor de gasten zijn verschillende soorten bruiloftsstoelen en bankjes verkrijgbaar. Als bruidspaar voel je je toch net wat specialer op een sprookjesachtige bruidsstoel of op een elegant houten bankje. Helemaal als deze mooi versierd is. Ook je gasten komen net wat meer in de sfeer als hun stoelen sfeervol gedecoreerd zijn. Voor de ceremoniestoelen is het mooi te kiezen voor een lint dat combineert met de kleur van het looppad, de eventuele rozenblaadjes hierop en lampionnen en pomanders erlangs. Zo wordt het een stijlvol geheel. Bij de dinerstoelen staat een stoelhoes zeer netjes. Maak ook deze stoelen mooi af met een matchend lint.

Meubilair-huwelijkceremonie-inspiratie

Tafeldecoratie

Die prachtig versierde stoelen schuif je natuurlijk niet graag aan, aan een kale tafel. Zorg dat het zitten aan de dinertafel tijdens jouw bruiloft al een beleving op zich is. Dat kan heel eenvoudig met tafellopers en nette servetten. Wie echt gedetailleerd te werk wil gaan, voegt ook chique servetringen en mooie onderborden toe. Verder zijn centerpieces, zoals kandelaars, vazen, bloemen of decoratietaken, echte partytoppers voor op tafel. Je kunt het geheel subtiel afmaken met decoratiediamanten of rozenblaadjes. Vergeet geen naamkaartjes te plaatsen zodat mensen gelijk kunnen zien waar ze mogen gaan zitten. Voor de statafels op je feest zijn hoezen van hetzelfde materiaal als voor de dinerstoelen te verkrijgen. In combinatie met een mooi lint om de tafel en een vaasje met bijvoorbeeld een waxinelichtje, veren of bloemetjes erop ziet elke statafel er in een handomdraai schitterend uit.

Tafeldecoratie-huwelijk-inspiratieFeestversiering

Niets is zo belangrijk voor een goed feestje als mooie decoraties. Met wat fraaie versieringen fleur je een ruimte van top tot teen op. Geef elke ruimte een metamorfose met behulp van lampionnen, ballonnen, slingers, draperieën, pomanders en pom poms aan het plafond en zuilen met mooie vazen op de grond. Ineens oogt de locatie super feestelijk!

Feestversiering-bruiloft

Styling op maat

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een tip top aangeklede ceremonie, diner of feestzaal? Het team van In Style Styling & Decoraties verzorgt dolgraag een uniek styling arrangement voor jullie bruiloft. Ga je liever zelf aan de gang, maar heb je materialen nodig? Dan is het mogelijk de decoraties te huren bij ons. Kijk op www.instylestyling.com voor meer informatie. Naast ons uitgebreide decoratie verhuur assortiment, verkopen wij ook veel versieringen via onze webshop www.instyledecoraties.nl.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }