Haal het meeste uit je voorbereidingsfoto’s

Haal het meeste uit je voorbereidingsfoto’s

De meeste bruiden kiezen ervoor om de fotografie te laten starten bij de voorbereidingen van de dag. Een prachtig moment!
De gezonde spanningen en nerveusiteit, het moment dat je jurk dan eindelijk echt voor de hele dag aan mag!

Mijn advies als fotograaf is altijd om het laatste uur van de voorbereidingen te laten fotograferen. Dit is het moment waarop de laatste hand aan je haar en make-up wordt gelegd, de details (je jurk, schoenen, sieraden, de ringen etc) liggen klaar om te fotograferen en je gaat natuurlijk die schitterende jurk aan doen!

Details van voorbereidingsfoto's Rokebrand

Foto van Anouschkarokebrand.com

Details

Bij de bruid zijn er meestal behoorlijk wat details om vast te leggen. Zorg ervoor dat alles alvast klaar ligt voor je fotograaf zodat die daar meteen mee aan de slag kan. Denk hierbij aan je jurk, de schoenen, je parfum, het drukwerk, de ringen, erfstukken die je mogelijk gaat gebruiken of dragen (een broche of zakdoekje van je oma bijvoorbeeld).

Voor de bruidegom geldt natuurlijk hetzelfde als hier ook gefotografeerd wordt. Denk hierbij aan het pak, de schoenen, stropdas, sokken, manchetknopen etc.

Bruiloft voorbereidingsfoto's Anouschka Rokebrand

Foto van Anouschkarokebrand.com

Natuurlijk licht

Een belangrijk element van mooie voorbereidingsfoto’s is mooi licht. Natuurlijk licht is altijd veruit het mooiste en meest flatterende licht. Veel ramen zijn dus geweldig voor de ruimte waarin je je gaat voorbereiden.

Huwelijk voorbereidingfoto's Anouschkarokebrand.com

Foto van Anouschkarokebrand.com

Opgeruimd staat netjes

Een opgeruimde kamer maakt echt zo ontzettend veel verschil voor je foto’s! Probeer de ruimte zo opgeruimd mogelijk te hebben wanneer je daadwerkelijk je jurk aan gaat doen. Dus geen plastic tasjes, dozen of andere zaken die het er rommelig uit laten zien.

Laatste tip: vraag degenen die je in je jurk gaan helpen, om zelf vooraf al hun feestoutfit aan te trekken. Het staat veel leuker als je moeder of vriendin in een mooie jurk je in jouw jurk helpt, dan dat ze met krulspelden in en hun badjas aan op de foto staan. Deze foto’s komen bijna altijd in het album terecht en dan wil je toch dat iedereen er op zijn of haar paasbest uitziet!

Voorbereidingsfoto's laten nemen voor huwelijk

Foto van Anouschkarokebrand.com

www.anouschkarokebrand.com

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }