Liefde gaat door iedereen zijn maag

Catering is een enorm breed begrip: hapjes, drankjes en buffet zijn een aantal voorbeelden. Het is niet weg te denken bij jouw grote bruiloft. Stel je voor: een heerlijk diner met je geliefden om je heen. Een overgetelijk moment kan je het wel noemen. Alleen komt er wel meer regelwerk bij kijken dan dat je eigenlijk zou denken. Het vergt meer dan genoeg voorbereiding en het is daarom ook belangrijk om dit van te voren goed te regelen.

Wat moet je allemaal regelen?

De allereerste vraag is al: wat ga je doen? Ga je voor een buffet of voor een drie gangen menu? Het zijn keuzes die wel ontzettend belangrijk zijn. Weet van te voren wat je gasten lusten zodat je daar rekening mee kan houden. Met rekening houden bedoel ik: is diegene moslim, vegetarisch, joods, of misschien wel allergisch voor bepaald eten? Het zou natuurlijk ontzettend jammer zijn als iemand niet mee kan eten door gebrek aan voorbereiding. Het is zeker aan te raden om een bedrijf te kiezen met genoeg ervaring. Door recensies/reviews te lezen kom je snel genoeg achter of het een goed bedrijf is. Een goede cateraar zorgt ervoor dat alles er tiptop uitziet en daar valt de bediening ook onder. Het is ook mogelijk om de styling weg te geven aan de cateraar, zodat het passend en één geheel is.

Een aantal tips

  • Waar ga je voor? Buffet, drie gangen menu, of toch voor iets anders?
  • Wie komen er? Weet van te voren wat je gasten wel en niet mogen eten.
  • Kies voor een goede cateraar. Lees recensies en baseer je mening hierop. En proef eerst het eten voordat je het voorschotelt aan je gasten.
  • Begin op tijd! Catering is een essentieel gedeelte van jouw bruiloft. Maak een lijstje met de prijzen van wat ze je kunnen aanbieden. Zo heb je een overzicht en kan je overwegen om meer of minder uit te geven.
  • Vergis je niet in de prijs. Een goede cateraar kost nu eenmaal een hoop geld.

Dit bespaart je een hoop stress en zorgt voor een onvergetelijke avond!

bruiloft-eten

Handtekening-blog-evi

Bron: Pinterest.nl & Bruiloft.nl

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }