De perfecte aanvulling op herinneringen

Jullie bruiloft is een belangrijke gebeurtenis waar je nog lang aan terug denkt. En ook al zul je heus niet elke dag het fotoboek inkijken, het is wel een mooie aanvulling op jullie herinneringen. Kijk met je vriendinnen terug naar hoe mooi je er uit zag, of lach samen met je man om de foto’s van die dronken oom of tante op het feest. En wie weet gebruik je de foto’s ooit nog eens voor de uitnodiging van een Jubileum feest. Kortom: foto’s zijn een belangrijk onderdeel.  

Trouwfoto's:op trouwlocatie

Gevonden op monetmine.nl

Wil je net even wat anders dan anders? En houdt je van een klassieke rustige uitstraling? Dan zijn zwart wit foto trouwfoto’s misschien wel wat voor jullie. Trouwfoto’s in het zwart wit hebben een sterke krachtige uitstraling en de witte trouwjurk past hier helemaal bij. Een trouwfoto in kleur is soms too much. Door dan te kiezen voor zwart wit, gaat de foto terug naar de essentie. Volgens experts komt de nadruk dan meer te liggen op het moment en de emotie. En dat is tenslotte wat je wilt voor je trouwfoto’s! Wat ook mooi is, zijn foto’s die een ander perspectief hebben dan recht. Door te fotograferen vanaf boven of onder geeft dit een heel andere sfeer. Wil je dit soort variatie in je trouwfoto’s? Overleg dit dan met de fotograaf, zodat deze daar rekening mee kan houden.

Trouwfoto's Perspectief

Gevonden op tumblr.com

Foto’s op locatie

Een vast onderdeel van het maken van foto’s op een bruiloft is het maken van de trouwfoto’s. Vaak zonderen de bruid en bruidegom zich even af samen met de fotograaf om op een mooie locatie mooie trouwfoto’s te schieten. Dit zijn vaak de foto’s die in de slaapkamer, of op de kast komen te staan: de bruid en bruidegom op hun mooist! Bij het gemeentehuis, de trouwlocatie of een bos; alles kan dienen als locatie voor het maken van de trouwfoto’s. Kies wel een locatie die past bij de sfeer die jullie willen uitstralen. Het gemeentehuis zal een andere sfeer geven dan bijvoorbeeld een bos. Denk hier dus goed over na en overleg eventueel met de fotograaf. Deze zal je meer informatie kunnen geven over belichting en dergelijke.

Trouwfoto's: Persoonlijk en sfeervol

Gevonden op beforeidoevents.blogspot.com

Sfeer beelden

Maar je wilt natuurlijk niet alleen maar geposeerde foto’s in je trouwboek. Het trouwboek moet een weergave zijn van de hele dag; van make-up loze foto’s tot aan de minder charmante foto’s aan het einde van het feest. Het hoort er allemaal bij om een goed sfeerbeeld van de trouwdag te creëren. Vergeet daarom ook vooral niet om de fotograaf te vragen of hij of zij er al eerder kan zijn, al voordat jullie op de trouwlocatie aankomen. Thuis tijdens het voorbereiden, bijvoorbeeld het aankleden of tijdens het aanbrengen van make-up en het stylen van het haar kunnen de mooiste en meest persoonlijke foto’s worden gemaakt. Tijdens het feest dat tot in de late uurtjes doorgaat is de fotograaf misschien niet meer aanwezig. Maar vrees niet! Er lopen vast genoeg fotograven in spé rond! Deel wegwerp camera’s uit, en laat jullie gasten er op los fotograferen. Dit worden misschien wel de leukste en meest spontane foto’s van de dag.

Natuurlijk is het vooral belangrijk dat de juiste momenten worden vastgelegd. Huur daarom een professional in, deze zorgen ervoor dat ze op het goede moment op de juiste plek aanwezig zijn en houden daarnaast rekening met lichtinval en perspectieven. Zo weet je zeker dat je er naast een mooie herinneringen er ook een mooi fotoboek op na houdt!

 

Handtekening-blog

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }