Champagne trouwen van Pol Roger

De dag dat je gaat trouwen is vaak de mooiste dag in je leven. Alles is tot in de puntjes geregeld en precies zoals jij en je partner voor ogen hebben. Er zal een hoop gelachen worden, gezongen en gedanst en het wordt één groot feest dat helemaal om jullie draait. Het moet goed gevierd worden en hoe kan dat nou anders dan met een heerlijke champagne erbij?

Hoe is champagne ontstaan?

Champagne is een mousserende wijn die al sinds het ontstaan wordt geassocieerd met feestelijke gebeurtenissen die gevierd moeten worden. Deze wijn wordt geproduceerd in het Franse wijngebied Champagne en heeft een prachtige, sprankelende smaak. Champagne wordt gemaakt van een vermenging van het sap van witte en blauwe druiven. Hierin zijn veel verschillende rassen in te onderscheiden en dat zorgt er ook voor dat er veel verschillende champagnes ontstaan zijn. Er zijn dan ook talloos veel champagnehuizen in de Champagne provincie. Een van de voornaamste champagne trouwen producenten is Pol Roger.

Champagne trouwen van Pol Roger

Verschillende soorten champagne trouwen

Pol Roger produceert een scala aan champagne trouwen, geen één is hetzelfde. Bij Pol Roger worden er zes categorieën onderscheiden die betrekking hebben op de smaak van de champagne en hun mate van zoetheid:

  • Brut Réserve
  • Rich Demi Sec
  • Brut Blanc de Blancs Millésimé
  • Brut Rosé Millésimé
  • Brut Millésimé
  • Sir Winston Churchill

Geen enkele champagne van Pol Roger is hetzelfde en elke Pol Roger champagne is gecreëerd voor een bepaalde behoefte of een speciale gelegenheid. De champagnes van Pol Roger zijn dan ook bij uitstek geschikt voor bruiloften vanwege hun feestelijke smaak en uiterlijk. En ze zijn heel makkelijk te bestellen; gewoon online in de webshop Polrogershop.nl. Kijk rustig eens rond op Polrogershop.nl en laat je meevoeren door de Champagnestreek waar alle prachtige champagnes van Pol Roger vandaan komen. Je vindt vast de perfecte Pol Roger champagne voor de bruiloft die jullie dag helemaal compleet zal maken.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }