Prachtig tafelen met EtenvaneenLekkereTafel

Liefde gaat door de maag, dat is een eeuwenoud gezegde. Een heerlijk diner, een spetterende lunch of een gezellige borrel is onmisbaar op de dag van jullie huwelijk. In dit blog laten we Miranda van EtenvaneenLekkereTafel aan het woord. EtenvaneenLekkereTafel is een sfeercateraar voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft. Wil je de liefde vieren dan kan EtenvaneenLekkereTafel zeker iets voor je betekenen. Op jullie huwelijksdag ziet er alles er mooier uit en voelt iedereen “love is in the air”. EtenvaneenLekkereTafel verzorgt met veel liefde een bijzondere lunch, de borrel en diner voor jullie familie en vrienden.

Gezellig dineren met EtenvaneenHeerlijkeTafel

Foto van Odiza Fotografie

Dat kan in je eigen huis of op een andere bijzondere locatie. De aankleding, de bloemen en het servies die de sfeer van deze mooie huwelijksdag compleet maken, verzorgen wij ook voor jullie dag. Vele aankomende bruidsparen vragen mij waar ik mijn inspiratie haal. De inspiratie komt voornamelijk uit Australie. Ik heb hier een tijdje gewoond en veel inspiratie opgedaan die je zeker terug ziet in het concept van EtenvaneenLekkereTafel.

EtenvaneenlekkereTafel Sfeercatering

Foto van Soulmates Images

Prachtig servies, mooie bloemen en stijlvol linnen maken een lange tafel compleet. Natuurlijk mogen de handgemaakte menu en naamkaartjes niet ontbreken. Alles wordt natuurlijk besproken met het aankomend bruidspaar want het is tenslotte hun dag. Ik maak graag met hun een Pinterest board om samen tot een mooi moodboard te komen.

EtenvaneenlekkereTafel Sfeercatering

Foto van Alexandra Vonk

EtenvaneenlekkereTafel Sfeercatering door Odiza Fotografie

Foto van Odiza Fotografie

Nu weet je al 1 passie van mij. Een andere passie die ik wil delen is dat ik graag bijzondere locaties deel. Al jaren genieten mensen van mijn website www.slapenopeenfijnkussen.nl Hier staan bijzondere overnachtingen op in Europa. Wellicht staat er ook een romantische huwelijksovernachting bij.

Kortom ik geef je graag een kijkje in mijn wereld! Geniet van de websites en hopelijk kan ik je helpen om je speciale huwelijksdag verzorgen met het stylen van de tafel en natuurlijk de heerlijke lekkernijen.

Warme Groet,

Miranda

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }