Prachtige fotografie van Martijn Roos

Onwijs mooie foto’s vulden het scherm zodra ik op de website van fotograaf Martijn Roos (23) terecht kwam. Foto’s waar het gevoel en de emotie vanaf straalt. We besloten om Martijn te benaderen en te vragen naar wat hem motiveert en hoe hij zijn eigen stijl van fotografie zou omschrijven. Lees hier over hemzelf, zijn stijl van fotograferen, en hoe hij te benaderen is voor jullie trouwdag!

Fotografie bruiloft Martijn Roos

Waarom heb je gekozen voor fotografie in plaats van iets anders?
Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als arbeids- en organisatie psycholoog, en heb ik vaak moeten uitleggen waarom ik direct full-time ben gaan fotograferen. Ik fotografeer al vanaf mijn tienerjaren, en het heeft mij op een andere manier leren kijken naar de wereld en de mensen om me heen. Dit is zo waardevol voor mij dat ik dit niet op kan geven. Fotografie is mijn manier om momenten om te zetten in herinneringen.

Wat fotografeer je het liefst?
Reis- en natuurfotografie zijn het meest ontspannend, het fotograferen van mensen is het meest uitdagend. Een goede balans tussen die twee dus.

Fotograaf Bruiloft Martijn Roos

Wat typeert je stijl van fotografie?
Omdat ik vind dat foto’s zoveel mogelijk tijdloos moeten zijn maak ik graag zwart/wit foto’s, of foto’s met zachte, matte kleuren. Ik hou niet van extreem poseren, tenzij het helpt om een symmetrisch beeld te creëren bijvoorbeeld. De foto’s moeten vooral een afspiegeling zijn van wie jullie echt zijn. Een mooie afwisseling tussen avontuurlijk, esthetisch en intiem denk ik.

Bruidsfotografie Martijn Roos

Waarom is fotografie zo belangrijk?
Foto’s zijn een van de weinige echte herinneringen aan bijvoorbeeld een bruiloft; de jurk verdwijnt in de kast en de taart overleeft het al helemaal niet lang. Daarom probeer ik zó te fotograferen dat bruidsparen hun bruiloft weer helemaal herbeleven wanneer ze de foto’s weer bekijken.

Fotografie Martijn Roos

Waar kunnen we meer van je fotografie zien?
Mijn website www.martijnroosfotografie.nl, mijn facebook www.facebook.com/martijnroosphotography of mijn Instagram @martijnroosphotography.

Martijn Roos fotografie

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }