Een dj of een zanger? Boek Singer in Suit

Muziek is op heel veel feestjes ontzettend bepalend. Met dit in gedachten is het niet zo raar dat veel bruidsparen het lastig vinden om te bepalen of ze op het avondfeest een dj, een live band of een zanger/zangeres willen hebben. Voor deze bruidsparen hebben wij de oplossing gevonden: Singer in Suit.

Maak kennis met Singer in Suit: Chris. Professionele zanger. Allround dj. Strak in pak, thuis in meerdere muziekstijlen. Een exclusieve drive in show waarin live optredens en het draaien als dj worden afgewisseld. Wanneer een bruidspaar kiest voor Singer in Suit, komt deze met de benodigde apparatuur op locatie, en dat in heel Nederland!

singer-in-suit

Meer dan zanger en DJ

Een uniek concept waarbij Singer in Suit meer biedt dan entertainment als zanger en dj. Alle techniek en de drive-in-show zijn bij het concept inbegrepen. Dit scheelt niet alleen rompslomp bij het regelen van de bruiloft, het betekent ook mooi geluid en goed licht. Het feit dat hij ook professionele zanger is, maakt naast de afwisseling ook dat er meer interactie ontstaat met het publiek. Het feest blijft levendig en dynamische met een volle dansvloer en enthousiaste gasten tot gevolg. En voor een dip hoeven jullie niet bang te zijn; de show is avondvullend zonder pauze.

Hoe gaat dit dan in zijn werk, een combinatie van dj en zanger? Wanneer het bruidspaar kiest voor een avondvullend programma dan houdt dit 4 à 5 uur in. In deze uren treedt Singer in Suit meestal 3 tot 4 keer live op in sets van ongeveer 20 minuten. In deze sets zingt hij allerlei covers in verschillende muziekstijlen; van Nederlandstalig tot classics en van hits uit de 80’s tot de laatste hits. Na de zangset staat Singer in Suit meteen achter de dj booth om als dj verder te gaan.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=uI2WtbbPals[/embedyt]

 

Al met al is Singer in Suit een allround act, inzetbaar voor een groot publiek. Chris brengt allerlei muziekstijlen in een mix, als zanger en dj. Zo is er voor alle bruiloftsgasten wat wils. Natuurlijk kunnen jullie persoonlijke voorkeuren en muzieksmaken van te voren doorgeven. Als wij de recensies op The Perfect Wedding mogen geloven, weet Singer in Suit wel hoe hij een feestje moet bouwen. Een 9.6 gemiddeld, niets dan lovende woorden en een uniek concept; als dat geen knalfeest wordt! Interesse of nieuwsgierig naar de Singer in Suit? Neem dan eens een kijkje op zijn website Singerinsuit.nl.

 
Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }