Stylingsadvies van In Style Styling

Je trouwdag, dat is dé grote dag van je partner en jou. Het is daarom hartstikke leuk om alles op deze dag in een thema te stylen dat precies bij jullie past. Je kunt als thema kiezen voor bijvoorbeeld één of meerdere kleuren of voor een specifieke stijl, maar ook voor iets of iemand waarvan jullie al jaren fan zijn. In Style Styling & Decoraties geeft jullie een aantal originele ideeën!

Je idool als thema
Dol op Disney of juist al jaren helemaal gek van Hello Kitty? Als echte fan laat je je idolen natuurlijk zelfs op je bruiloft terugkomen! Je zorgt er natuurlijk voor dat het figuurtje zelf subtiel terug te vinden is in je bruiloftsdecor, maar je kan natuurlijk ook de kleuren van de kleding of het logo van je idool verwerken in de aankleding. Wat zal jij stralen als een echte ster in de stijl van jouw held!

Hello Kitty Thema bruiloft

Lifestyle
Ook je leefstijl kun je als centraal thema op je trouwerij laten terug komen. Ben je bijvoorbeeld altijd erg milieubewust bezig en vind je het belangrijk jouw groen zijn terug te laten komen, ook op deze dag? Kies dan voor een eco wedding. Je kiest hierbij bijvoorbeeld voor een mooi natuurgebied als trouwlocatie, k

Groen thema lifestyle

leine plantjes als tafeldecoratie en fairtrade gelukspoppetjes als bedankjes. Verder gebruik je vooral groene decoratie-items om je eco lifestyle duidelijk te visualiseren. Een ander veel gekozen leefstijlthema’s is reizen. Met leuke items als een wereldbol, koffers en een antieke camera decoreer je je bruiloft eenvoudig in deze stijl.

Specifieke stijl
Is er een stijl waar je veel van houdt, maar is het niet per se je leefstijl? Dat maakt niets uit! Ook dan kan je subtiel of juist opvallend een specifiek thema aanhouden bij de aankleding van je bruiloft. Vind je een gothic stijl erg mooi? Kies dan als basiskleur voor zwart en kies verder voor puntige kandelaars en rode rozen die mooi combineren met het zwart. Vind je glitter & glamour juist prachtig en kan het jou allemaal niet genoeg blinken? Kies dan zeker voor veel gouden en zilveren items!

Specifieke stijl als thema op bruiloft

Seizoen als sfeermaker
Of je nu trouwt in de winter, lente, zomer of herfst, elk seizoen heeft haar eigen decoraties. Daarom kun je een seizoen ook prima als thema nemen! In de herfst maak je gebruik van warme tinten zoals bruin en bordeaux rood, terwijl een zomerbruiloft zich kenmerkt door frisse kleurtjes zoals blauw, wit en roze. In de zomer past het thema strand ook erg goed, terwijl in de winter juist een winter wonderland thema geschikt is.

Seizoen als thema op bruiloft.

Beken kleur
Mocht je je niet aan één stijl willen vasthouden, maar toch een houvast willen hebben, dan is het kiezen van een of meerdere basiskleuren altijd nog een idee. Kies een themakleur die je aanspreekt en schaf stoelversieringen, tafelaankleding en hangdecoraties in deze tint aan.

The big wedding zelf als thema

Wil je de nadruk op jouw grote dag ook in de decoraties specifiek leggen op het feit dat je vandaag gaat trouwen? Kies dan voor versieringen met de opdruk ‘Just married’ of ‘Mr. & Mrs.’ Decoraties zoals ballonnen, bordjes, servetten, theelichthouders en stickers zijn heel gemakkelijk met deze opdruk te verkrijgen, dus het is goed als totaal thema te gebruiken.

The big wedding thema

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }