Trouw jij in 2015? Lees over de trends van nu!

2015 is al even op weg, maar de populaire trouwmaanden moeten nog komen. Bij het plannen van een bruiloft is het natuurlijk belangrijk om dicht bij jullie zelf te blijven en te kiezen voor wat bij jullie past. Maar natuurlijk kunnen jullie je bruiloft ook aanpassen op de trends van dit jaar. Wat zijn de trends op het gebied van trouwen en wat zullen we dus dit jaar veel gaan zien. Een paar trouwtrends op een rijtje.

Groene bruiloft

De eerste trend is een duurzame bruiloft. Het duurzame thema zien we de afgelopen jaren al terug in andere elementen van het dagelijks leven: zoals bijvoorbeeld biologisch en fairtrade eten. Het is dus niet zo gek dat dit zich doorzet op het gebied van trouwen. Hoe ziet een duurzame bruiloft er dan uit? Denk aan een landelijke bruiloft met veel natuurlijke elementen zoals, bloemen, vintage decoratie en lokale producten. Ga zo ver als jullie zelf willen, houten trouwringen en zitten op hooibalen tijdens de ceremonie is niet voor iedereen weggelegd. Een landelijk thema of een groene bruiloft is gemakkelijk door te voeren in bijvoorbeeld de trouwkaarten en huwelijksbedankjes. Super toepasselijk zijn natuurlijk onze groene bedankjes, zoals de Emmertjes Groen, Gietertjes Groen en bloempotjes.

Trouwtreds-trouwlocatie-groene-huwelijksbedankjes

Kleurrijke bruiloft

Geen geheel witte bruiloften meer in 2015. Het is helemaal van nu om wat kleur te geven aan jullie bruiloft. Rosé goud, glitters, lavendelblauw, zacht turquise en een nieuwe kleur genaamd marsala zijn helemaal in. Marsala kan het best worden vergeleken met de kleur van stoofpeertjes, roodachtig dus. Super in combinatie met wit, zacht beige of een zandkleur. Roze blijft ook populair: romantisch met een vintage feel. Door te werken met een passend kleurenpallet en matching colors creëer je een geheel. Voor welke kleuren jullie ook kiezen, verwerk ze gemakkelijk in jullie trouwkaarten en bedankjes. In onze collectie huwelijksbedankjes zijn verschillende producten te vinden met een kleurrijke uitstraling. Neem bijvoorbeeld de Mini Pillow Box of de Weckpotjes. Doordat deze verpakkingen doorzichtig zijn, zijn de kleurrijke snoepjes binnen in goed te zien!

Trouwtrends-trouwlocatie-bedankjes-met-snoep

Bedankjes met snoep

Na afloop van het trouwen, wordt er aan de gasten een huwelijksbedankje gegeven om ze te bedanken voor hun aanwezigheid. We kennen ze allemaal, de huwelijksbedankjes die staan te verstoffen op een plankje. Hoe voorkom je dat de bedankjes bruiloft stof zullen vangen? Geef je gasten een huwelijksbedankje gevuld met snoep. Kies bijvoorbeeld voor Jellybeans, napoleons, chocolade pastilles of pepermunt- en vruchtenhartjes. Stop deze snoepjes in een leuke verpakking en geef je gasten een smakelijk bedankje mee naar huis. Inspiratie op doen voor bedankjes bruiloft? Neem eens een kijkje in ons assortiment bedankjes met snoep. Leuk, persoonlijk, origineel én smakelijk.

Meer lezen over de trouwtrends voor de trouwjurken? Kijk dan eens naar dit blog over trouwjurken trends!

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

TAGS:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }