Een stralend gebit op je trouwdag krijg je zó

Een stralend gebit op je trouwdag krijg je zó

Op je trouwdag wil je dat alles klopt. Van je jurk tot de aankleding tot de trouwambtenaar tot de speeches en vooral: de foto’s! Het kan dus zomaar zijn dat je al maanden aan het lijnen bent om die perfecte jurk aan te kunnen, jij en je partner jullie suf sparen om de perfecte locatie en aankleding te kunnen regelen, je meerdere malen in gesprek gaat met de trouwambtenaar en je je best man en maid of honor op het hart drukt om niet té grappig uit de hoek te komen. Ook de keuze voor een fotograaf is belangrijk. De juiste fotograaf zorgt er immers voor dat jij en je partner stralen op iedere foto die er wordt gemaakt. Zou het dan niet jammer zijn als je op iedere foto met je mond dicht staat omdat je tanden en tandvlees niet zo mooi zijn als zou kunnen?

Tijd voor actie!

Wanneer je begint met de voorbereidingen voor je trouwdag, moet je aan heel veel dingen denken. Denk dan ook eens aan je gebit. Je haar, je huid en nagels krijgen wel aandacht, dus waarom je gebit niet?

Om te beginnen maak je een afspraak met de tandarts en de mondhygiënist(e). Dat is sowieso een goed idee, maar zo’n 3 maanden voor je trouwdag kun je best nog even een extra bezoekje brengen. De tandarts kan eventuele gaatjes nog vullen (kiespijn op je trouwdag, je moet er niet aan denken) en de mondhygiënist(e) kan veel koffie- en theevlekken voor je verwijderen. Ook kan zij je adviseren over welke stappen je kunt ondernemen om je tandvlees mooi lichtroze, en dus gezond, te laten worden.

Alles begint met de juiste materialen

Een houten tandenstoker is misschien prima om dat blaadje sla tussen je tanden weg te halen, maar eigenlijk is het geen goed idee om met deze tandenstoker in je tandvlees te poeren. Niet alleen doet dat zeer, je hebt daardoor ook een grotere kans op ontstekingen. Kies daarom voor GUM tandenstokers. Deze tandenstokers zijn er in verschillende maten en ze worden niet voor niets “softpicks” genoemd. Maar ook voor je andere mondverzorgingsmiddelen kun je terecht bij Sunstar GUM. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan verzorgingsmiddelen speciaal voor de mond. Wanneer je op tijd begint, valt er echt nog wel eer te behalen. Geen dag overslaan, niet zonder tandenpoetsen naar bed of de deur uit en vergeet ook vooral niet te flossen, te stokeren en te spoelen. Het lijkt misschien veel werk, maar niet alleen de foto’s worden er mooier van, je complete dag krijgt een gouden randje!

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }