Bruidskinderkleding – Gastblog So Cute!

So Cute bruidskinderkleding

Ga je trouwen en heb je bruidsmeisjes en/of bruidsjonkers op je bruiloft? Dan moeten deze er natuurlijk ook prachtig uitzien. Als eigenaresse van het exclusieve kinderkledingmerk So Cute! heb ik al veel kinderen mogen kleden in speciaal voor hun gemaakte bruidskleding. Ik ontwerp voor echte meisjesmeisjes hun glitter droomjurk en voor stoere meiden een hippe jumpsuit van kant (bruidskinderkleding hoeft niet tuttig te zijn!). Belangrijk is dat de kinderen zich helemaal happy voelen in de kleding, voor hun is het tenslotte ook een bijzondere en spannende dag. So Cute! kenmerkt zich door zachte kleurtjes, handgemaakte details en aan het gebruik van luxe bruidsstoffen zoals kant en satijn. De ontwerpen van So Cute! zijn gebaseerd op de laatste modetrends. Elke outfit kunnen wij compleet maken met een bijpassend jasje en mooie haaraccessoires. Doordat wij alle kleding speciaal voor het bruidskind maken is het mogelijk om alles naar wens aan te passen. Zo is er een ruime kleurkeuze (voor sommige kledingstukken kun je kiezen uit meer dan 50 kleuren) en kunnen er aanpassingen aan het ontwerp gedaan worden (bijvoorbeeld een lange jurk i.p.v. een korte). Wij meten de maten van het kind op zodat wij een perfect passend kledingstuk kunnen maken. Onze showroom is gevestigd in Eindhoven. De showroom is op afspraak te bezoeken, tijdens een bezoek aan de showroom kunnen de kinderen kleding passen en kunnen we de mooiste bruidskinderkleding ontwerpen die is aangepast aan jullie wensen. Is Eindhoven net iets te ver weg voor jullie? Wij hebben ook een webwinkel waar je onze kleding kunt bestellen. Het is tevens mogelijk om gratis stofstalen aan te vragen via de webwinkel zodat je, voordat je een bestelling plaatst, eerst de kleur en stof in het echt kan bekijken. Om de keuze voor de perfecte bruiskinderkleding wat makkelijker te maken heb ik drie tips op een rijtje gezet.

De kleur

Welke kleur wil je dat je bruidskinderen dragen? Dezelfde kleur als de bruidsjurk of heb je misschien een themakleur op je bruiloft die je wilt laten terug komen in de kinderbruidskleding? Doordat wij een ruime kleurkeuze aanbieden kunnen wij het kledingstuk in jouw gewenste kleur maken. Wij hebben ook verschillende ivoortinten waaruit je kunt kiezen zodat, indien gewenst, de bruidskinderkleding dezelfde kleur heeft als de bruidsjurk. Wil je zowel de kleur van de bruisjurk als die van het pak van de bruidegom terug laten komen bij de kinderen? Kies dan bijvoorbeeld voor een ivoorkleurige jurkje met een lint in de kleur van het pak. Veel van onze jurkjes hebben een lint in de taille, ook dit lint is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Als je onze showroom bezoekt is het handig als je een stofstaal meeneemt van de bruidsjurk en eventueel ook van het pak.

Bruidskinderkleding

Bruidskinderen en bruidskinderkleding voor verschillende leeftijden

Heb je bijvoorbeeld een bruidsmeisje van 2 en 13 jaar op je bruiloft dan is de kans groot dat het meisje van 13 jaar niet hetzelfde jurkje aan wilt als het jurkje van de 2-jarige. Om dan toch een mooi geheel te verkrijgen kan je kiezen voor verschillende jurkjes maar wel in dezelfde stof en kleur. Doordat je bij So Cute! alle jurkjes in veel verschillende kleuren kunt bestellen is dit mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor het jongste meisje een wijde tule jurk en voor het oudste meisje een iets rechter vallende jurk.

Styling

Met alleen een mooi pakje of jurkje ben je natuurlijk nog niet klaar. Welke schoenen gaan ze eronder dragen en wat doe je met het haar van de meisjes? Als je aan schoenen onder een bruidsmeisjesjurk denkt denk je misschien gelijk aan ballerina’s maar er zijn nog meer mogelijkheden. Juist door stoere laarsjes onder het jurkje te dragen maak je het geheel wat stoerder i.p.v. tuttig. Als je in de zomer trouwt kun je ook kiezen voor hippe gympen, ook leuk onder een pakje bij de jongetjes! Bij So Cute! geven wij altijd gratis stofstalen mee van de kleding die je hebt besteld, superhandig tijdens het kopen van schoenen. Kies voor de styling van het haar voor iets wat bij de styling van je bruiloft past of voor iets wat bij je bruidsjurk past. Heeft je bruiloft bijvoorbeeld een Ibiza-thema kies dan voor een mooie bloemenkrans (bijvoorbeeld gemaakt van dezelfde bloemen als je bruidsboeket). Als jouw bruidsjurk is versierd met mooie strass-steentjes kun je dit terug laten komen door middel van een strass-haarband voor de bruidsmeisjes. Bij So Cute! verkopen wij ook haaraccessoires die eventueel van dezelfde stof gemaakt kunnen worden als de bruidskinderkleding.

Kinderbruidskleding van So Cute

Veel succes en plezier met het uitkiezen van de bruidskinderkleding!
Liefs,

Esther de Zeeuw

So Cute!

www.socutefashion.com

www.facebook.com/socutekidsfashion

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }