Bruidslingerie: verstopte verleiding

Bruidslingerie is enorm belangrijk voor jouw grote dag. Goede bruidslingerie zorgt voor dé perfecte pasvorm, zodat de trouwjurk als gegoten zit. Het corrigeert niet alleen, maar het geeft ook steun. Het geeft je een sexy en zelfverzekerd gevoel. Bruidslingerie is het belangrijkste onderdeel van jouw trouwjurk. Je toekomstige man zal het ongetwijfeld ook een belangrijke must vinden!:)

Tips voor een flawless lingeriesetje

  • Koop je bruidslingerie na je trouwjurk. Dan kan je de lingerie aanpassen op jouw trouwjurk. Wanneer je vooraf bruidslingerie koopt met een BH met bandjes en later blijkt dat een strapless jurk je het mooist staat, kan je opnieuw lingerie gaan shoppen. Daarom is het beter om de lingerie te kopen nadat je jouw droomjurk hebt uitgezocht. Mocht je toch eerst je lingerie kopen, neem het dan mee op het moment dat je jouw trouwjurk gaat passen. Zo kan je meteen zien of het goed zit.

  • Koop niet zomaar bruidslingerie. Een groot percentage van de vrouwen draagt de verkeerde BH maat. Voorkom dit op je trouwdag! Laat je maten goed opmeten, zodat je zeker weet dat het de perfecte pasvorm heeft. Aangezien iedereen het zal zien als dit niet het geval is. Voel je zeker, ook al zit de lingerie verstopt onder je trouwjurk.

  • Mooie lingerie doet veel met je zelfvertrouwen. Maar ondanks de lingerie, wanneer je huid droog is, kan dit je nog steeds onzeker maken. Voel je zeker tijdens je bruiloft én huwelijksnacht. Verzorg je huid goed met een heerlijke body butter, zodat je huid niet enorm kurkdroog is op jouw onvergetelijke dag.

  • Denk goed na over de kleur van jouw jurk en je bruidslingerie. Draag onder een witte jurk bijvoorbeeld geen zwart setje, maar ga dan voor de klassieke kleur van bruidslingerie: wit. Onder een jurk met ivoorkleur kan je zowel ivoor-kleurige als witte bruidslingerie dragen.

  • Houd rekening met de verschillende stoffen. Onder dunne trouwjurken(chiffon) staat een glad bruidskorset het mooist. Draag bijvoorbeeld geen opvallend kant onder een soepele satijnen jurk; dit drukt en schijnt door. Is jouw droomjurk gemaakt van een dikke stof of heeft de trouwjurk veel plooien, dan kan je wat betreft bruidslingerie aantrekken wat je maar wilt. Door rekening te houden met de verschillende stoffen zorg je ervoor dat je bruidslingerie op zich mooi staat maar ook onder je jurk.

  • Wil je graag een strapless jurk met een decolleté, maar zijn je borsten daar ‘te klein’ voor? Strapless bh’s zijn er ook met push-up pads, een echte aanrader dat zorgt voor wat meer decolleté. Indien dit niet het gewenste effect geeft, kan je het faken door met bronzer wat extra rondingen erbij te creëren. Dit geeft een mooie glans en zorgt ervoor dat er optisch meer decolleté  wordt gecreëerd.

  • Onthoud: comfort boven pijn lijden, je moet toch een aantal uur in je trouwjurk rondlopen.

  • Niet iedereen trouwt in de warme zomermaanden. Prachtige kousen met een gedetailleerd kant randje zijn enorm praktisch voor de koudere dagen. Ze houden je warm en staan daarnaast ontzettend mooi.

Nog steeds twijfels?

Toch bang dat je de verkeerde keuze maakt? Laat je dan adviseren door een professional zodat je zeker weet dat jij er onvergetelijk uitziet! En vergeet niet:
To love oneself is the beginning of al life-long romance.

Bruidslingerie huwelijk internethuwelijk

Bruidslingerie, een essentieel gedeelte van jouw bruidsjurk.

Handtekening-blog-evi

bron: Mariejo.com

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }