Boudoir shoot by Blik en Bloos

Boudoir fotografie. Steeds vaker willen vrouwen, en vooral met het oog op hun bruiloft, mooie foto’s van zichzelf laten maken. Vaak onder het mom van dat is leuk voor de echtgenoot, een soort teaser, voordat hij haar in haar bruidsjurk te zien krijgt. Een boudoir fotoshoot is hiervoor de oplossing, maar wat is een boudoir fotoshoot nu eigenlijk? We vroegen het aan Tamara Uittenboogaard van Blik en Bloos Fotografie.

Boudoir fotografie Blik en Bloos

Blik en Bloos Fotografie

Wat is boudoir fotografie? 

Boudoir fotografie is mooie, romantische fotografie van jou in lingerie met een vleugje glamour en een sensuele touch. Je mooiste ik wordt naar voren gebracht door middel van professionele visagie en hairstyling en door de fotografe wordt je begeleid in de poses zodat je een prachtig eindresultaat van jezelf kunt verwachten.

“Iedere vrouw is prachtig en verdient mooie foto’s van zichzelf”

Een boudoir fotoshoot is voor iedere vrouw weggelegd! Ik vind het persoonlijk vooral een cadeau aan jezelf, maar tegelijkertijd is het natuurlijk ook een fantastisch cadeau voor je partner. Hoe leuk is het om als partner prachtige foto’s te krijgen voor bijvoorbeeld kerst, met Valentijn, als verjaardagscadeau of met een jubileum?

Boudoir fotografie

Boudoir fotografie Blik en Bloos

Bridal boudoir fotoshoot

Ga jij trouwen en wil je jouw aanstaande een onvergetelijk cadeau geven? Denk dan eens aan een bridal boudoir fotoshoot. Een paar maanden voorafgaand aan je huwelijk ga je al in je bruidslingerie op de foto zodat je het eindresultaat als verrassing op de dag van je huwelijk bij je aanstaande kunt laten bezorgen. 😉 Tip van Tamara: “super leuk om ook je accessoires te gebruiken, want zo’n prachtige sluier of die toffe hoge hakken zijn natuurlijk een mooie aanvulling!”

Boudoir fotografie blik en bloos

Blik en Bloos Fotografie

Meer inspiratie?

Je kunt op de website van Tamara precies lezen hoe zo’n boudoir fotoshoot in zijn werk gaat. Lees dan vooral ook even het stukje op de website over Tamara zelf, want bij een dergelijke fotoshoot is het wel belangrijk dat je je op je gemak voelt voor de camera én de fotograaf. Ook kun je haar volgen via haar Facebookpagina of Instagram account.

Boudoir fotoshoot

Blik en Bloos Fotografie

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }