Bruidsmake-up Tips

Bruidsmake-up Tips

Wat leuk je gaat trouwen, van harte met je verloving! Dat betekent dat je veel leuke dingen mag gaan regelen zoals je bruidsmake-up, vandaar dat ik graag enkele tips over bruidsmake-up met je wil delen….

Esther van 't Zelfde Bruidsmake-up

Tip 1:
Doe je bruidsmake-up niet zelf!!! Er komen meestal wat zenuwen bij kijken op de ochtend van deze belangrijke dag, dan wil je bijvoorbeeld niet met je eyeliner lopen klungelen. Het geeft je rust als je dat door een professionele visagiste laat doen, het is tenslotte een dag waar je je totaal mag laten verwennen. Daarnaast kan een visagiste je alle tips geven wat het beste bij je kleur ogen, huidtype en huidskleur past. Doe dit ook voor je bruidskapsel!!!

Tip 2:
Het doel van make-up is dat je de mooie kanten van jezelf accentueert en de minder mooie kanten verdoezelt. Draag een mooie basis zoals een foundation voor een egaal en fris effect, dit kan variëren van een transparante foundation, dekkende foundation, matterende foundation tot een foundation met een natural glow. De keuze tussen deze foundations hangt af van je huidtype maar ook wat je normaal gewend bent te dragen.

Tip 3:
Tijdens de First Look of die ene emotionele speech kunnen er wat tranen over je wangen gaan rollen, gebruik daarom altijd waterproof mascara, eyeliner en/of oogpotlood. De gouden regel bij tranen is “deppen”, en nooit “wrijven”. Hierdoor blijft je make-up op z’n plaats en voorkom je een ongewenste smokey-eye;-)

Tip 4:
Dit wordt een dag met verschillende emoties, temperatuurverschillen, wellicht tijdens het dansen wat transpiratie en warme lampen. Maak daarom gebruik van primers om je make-up zo goed mogelijk te laten hechten. Er zijn speciale primers voor onder je foundation en oogschaduw die ervoor zorgen dat alles goed en langer blijft zitten, en daarna fixeer je het geheel met een fixatie spray voor de perfecte hechting.

Tip 5:
Ga niet op trends af maar kijk wat er bij jou past, niet iedere trend past namelijk bij je. Je moet je vooral jezelf voelen en op z’n mooist. Dan straal je dat ook uit. Zorg er vooral voor dat je aanstaande je nog herkent, hihi.

Tip 6:
Je hebt maar 1 huid, zorg er dan ook goed voor. Start nu al met de juiste huidverzorging! Reinig je huid twee keer per dag en gebruik iedere dag een dag-en nachtcrème. Dit zorgt voor een mooie gezonde en frisse uitstraling. Make-up komt veel mooier over op een verzorgde huid, anders ziet het er al snel dof, grauw en droog uit. Daarnaast is je huid ook sneller vatbaar voor tekenen van veroudering, pigmentvlekken en pukkels.

Tip 7:
Maak gebruik van frisse kleuren zoals bijvoorbeeld roze, perzik, koraal, bruintinten, bronze, (rosé)goud & taupe. Dit geeft een extra vrouwelijke en stralende look!!!!

Wil je na deze tips een proefmake-up & proefkapsel, neem dan graag contact op…

esther.vt.zelfde@gmail.com

Enjoy your special day…!

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }