Een Hollywood smile op jouw trouwdag!

Op jouw trouwdag ben je hoogstwaarschijnlijk de hele dag aan het lachen, in ieder geval het is de bedoeling dat je een super tijd hebt. Ook voor de trouwfoto’s is jouw lach belangrijk. Voor een mooie lach zijn tanden ontzettend belangrijk. Helaas door het dagelijks gebruik van koffie, thee en andere producten kan het zijn dat je tanden niet meer zo wit zijn. Wil jij nou ook die Hollywood smile tijdens jullie huwelijk? Dat kan! LabDirect heeft de oplossing om thuis gemakkelijk en professioneel jouw tanden net dat tintje witter te maken voor jullie trouwdag!

Foto gevonden op Bridestory.com

Foto gevonden op Bridestory.com

Tanden bleken met LabDirect

Je vraagt je misschien af hoe het in zijn werk gaat, om je tanden voor de trouwdag nog net dat beetje witter te krijgen. De producten van LabDirect maken gebruik van het proces van tanden bleken. Dit proces pakt verkleuringen van het tandglazuur en de inwendige tand aan. Met behulp van een effectieve bleekgel en een bleeklepel kan je in maximaal een uur per dag die Hollywood smile krijgen. Het werkt heel gemakkelijk, je brengt de bleekgel aan in de bleeklepel, vervolgens bevestig je de bleeklepel aan de LED booster en plaats je het geheel in je mond. Na een uur is de bleekgel uitgewerkt, en veel mensen merken in een paar uur al een witter effect! Meestal duurt het tussen de 20 en 40 uur om het bleek proces te voltooien. De Led Booster die beschikbaar is als aanvulling versnelt het proces van het bleken van de tanden. Wanneer je niet veel tijd hebt maakt deze lamp met led licht het mogelijk om in stapjes van 10 minuten te bleken.

Proces Tanden Bleken

Vrees niet dat je tanden te wit zullen worden, je houdt het allemaal zelf in de hand. Hoe wit jouw tanden worden hangt samen met de tijd dat je doorgaat met het bleken. Bij elke bestelling wordt een kleurschaal geleverd zodat je zelf gemakkelijk de voortgang kunt bijhouden. Wil jij stralend witte tanden op jullie trouwdag, neem dan snel een kijkje op de website en lees over de mogelijkheden en de werking van de producten. Mocht je nog twijfelen lees dan ook even de reviews van klanten, of vraag het even na bij je eigen tandarts.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }