Handtassen voor een bruid

Voor je trouwdag regel je veel dingen. Alles verzorg je tot in de puntjes, van de locatie tot de hapjes, van je jurk tot je make-up. Natuurlijk wil je op de grote dag zelf niet tegen verrassingen aanlopen, en daarom ben je met een handtas als bruid helemaal voorbereid. Hierin neem je handige dingen mee zoals een spiegeltje, je lippenstift, parfum, pepermuntjes en natuurlijk tissues!

Handtassen voor een bruid

De clutch als verfijnde handtas

Toch wil je dat de handtas geen afbreuk doet op de jurk die je met zoveel zorg hebt uitgekozen. Daarom is het slim om goed te bedenken of je handtas een eyecatcher mag zijn, of dat hij helemaal bij je jurk moet passen. Hoe dan ook, is de handtas voor een bruid vaak klein van formaat. Een te grote handtas ziet er lomp uit, terwijl je als bruid er juist verfijnd en elegant uit wilt zien. Een goede keuze is daarom om te gaan voor een clutch die je in je hand vasthoudt.

Handtas als eyecatcher

Ga je als bruid voor een handtas die dient als eyecatcher? Match de kleur dan met bijvoorbeeld de kleuren uit je boeket. Ook is het mooi om de tas te kiezen in de kleur van je nagellak, je lippenstift of schoenen. Heb je een speciaal detail op je jurk, zoals een bloem, parels of riempje, dan is het ook mooi om de tas hierbij te matchen. Ook een idee is het om je clutch in dezelfde kleur te kiezen als de stropdas van de bruidegom.

Gastblog handtassen voor een bruid

Handtas die matcht met je bruidsjurk

Wil je juist dat de handtas niet teveel opvalt? Dan is het belangrijk om de kleur exact overeen te laten komen met die van je jurk. Wit is geen wit. Dus kies voor spierwit, roomwit, beige of geelwit. Verder kan de textuur en de glans belangrijk zijn. En last but not least, kies een handtas waarvan de sluiting matcht met je sieraden: goudkleurig of zilverkleurig dus.

Bewaren

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }