Een trouwjurk uitzoeken is een feestje!

Gemiddeld spenderen bruidsparen zo’n 20% van hun totaalbudget aan trouwkleding. Voor de bruiden in spe is het uitzoeken van DE jurk vaak het hoogtepunt in de aanloop naar het huwelijk. Geen wonder dat bruiden hoge eisen stellen aan de plek waar ze die jurk uit gaan zoeken. Het moet goed, betrouwbaar én leuk zijn!

Uitzoeken trouwjurk Koonings

Met inmiddels (bijna) 50 jaar ervaring is Koonings expert op het gebied van bruidskleding. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hier voorop. Maar in hun winkel bieden ze de bruidsparen nog meer… In de speciaal ontworpen showrooms krijg je het gevoel dat je een andere wereld binnenstapt. Dit geeft je alvast een voorproefje van het geweldige en bijzondere gevoel wat je op jullie huwelijksdag zult ervaren. Zo waan je je als een prinses in een levensgrote kledingkast, voel je als een filmster op een Hollywood set of nip je aan een cocktail op het warme strand van Ibiza.

Ruime keuze

Bij Koonings hangt een immens grote collectie aan bruidskleding. Van de bekende grote merken tot kleine, eigentijdse en bijzondere ontwerpen. Diversiteit is een missie wanneer ze op inkoop gaan. “Natuurlijk kopen we in wat de meeste bruiden vragen, maar met onze ervaring willen we bruiden ook kennis laten maken met het onbekende” aldus Ramona Poels, eigenaresse van Koonings.

Showroom uitzoeken trouwjurk koonings

Compleet plaatje

Perfectie zit in de details en je wilt natuurlijk perfect matchen met je aanstaande man of vrouw! Met de duo afspraken mogelijkheid plan je gewoon een gezellig dagje met je aanstaande en entourage om je trouwkleding gezamenlijk uit te zoeken. Samen met twee stylisten gaan jullie op zoek naar de perfecte match, zonder dat jullie van elkaar (hoeven te) weten wat het is geworden. Naast trouwkleding heeft Koonings ook ruime keuze uit collecties voor de moeders van de bruid, de bruidskinderen of andere bijzondere gasten van het huwelijk, die uiteraard afgestemd worden op het bruidspaar.

Uitzoeken trouwjurk bij Koonings

“Trouwen is een heel bijzonder moment in het leven van twee mensen. Een intense belevenis, de dag van hun dromen! Daar gaan vaak heel wat voorbereidingen aan vooraf. Wij vinden dat ook de voorbereiding een speciale belevenis moet zijn.”

Wil je meer informatie over Koonings of een voorproefje krijgen van hun collectie? Kijk dan op onze site voor meer informatie!

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }