Klassieke bruidslook door Blushing Brides

Ben jij een moderne bruid en wil jij een klassieke bruidslook? Wil je op je mooist zijn op de meest bijzondere dag van je leven? Zoek dan niet verder! Ik ben Jamie Viguurs, een make-up artist & haarstylist uit Los Angeles, met een grote passie voor bruiden en heb mij hierin ook gespecialiseerd.

Een klassieke bruidslook voor de grote dag

In mijn werk gebruik ik de nieuwste technieken en de beste producten om een ‘moderne touch’ aan jouw klassieke bruidslook te geven. Mijn doel is om jou een stralende bruidslook te geven waardoor je eruit ziet alsof je net uit een pagina van een magazine bent gestapt. Je haar en make-up zijn net zo belangrijk als de prachtige jurk die je zal dragen op je grote dag! Naast alle tijd en het geld dat je al geïnvesteerd hebt, lijkt het alleen maar logisch om nog een extra stapje te doen. Een stapje om er voor te zorgen dat je er niet alleen oogverblindend uitziet, maar dat je je ook zo voelt.

Klassieke bruidslook van Jamie Viguurs; Blushing Brides by JV

De bruidslook die bij jou past

Jaren later, als je op je trouwfoto’s terug ziet hoe mooi je was, zul je geen spijt hebben dat je deze investering hebt gedaan. Ben je nog onzeker over de juiste bruidslook die past bij dé jurk, jouw persoonlijkheid en stijl? Geen stress! Tijdens een proefsessie bespreken en overwegen we alle mogelijkheden die er zijn om jouw ideale look te realiseren. Je zal niet teleurgesteld zijn!

Make-up van Jamie voor andere gelegenheden

Blushing Brides by JV biedt ook betaalbare GLAM diensten aan voor speciale gelegenheden zoals verlovingsfoto’s, vrijgezellenfeesten, verjaardagen en jubilea. Alle diensten worden uitgevoerd op locatie. Ga voor meer informatie over mijn werk naar mijn website. Geïnteresseerd in een proefkapsel en proefmake-up? Neem dan contact met mij op via: info@blushingbridesbyjv.com voor een afspraak.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }