Opvallende sieraden voor extra sparkle!

Het kan zijn dat jouw bruidsjurk op zich staat, en dat sieraden niet nodig zijn om de show te stelen. Bijvoorbeeld wanneer er op je jurk al heel veel bling te vinden is. Maar is jouw trouwjurk iets simpeler, dan kunnen sieraden een mooie toevoeging zijn. Laat jouw trouwoutfit, en jezelf op en top stralen met behulp van opvallende sieraden. Kettingen, oorbellen, trouwringen, armbanden, ceintuur; met opvallende accessoires kan je alle kanten op. Let wel op, te veel is nooit te mooi dus don’t over do it! De juiste combinatie aan sieraden kunnen er wel voor zorgen dat het totaalplaatje helemaal klopt. Dus wil jij eruit zien alsof je net uit een film bent weggelopen? Lees dan hieronder meer over de verschillende type accessoires en hoe je deze het beste kunt combineren.

Give me some Bling

Armbanden passen vrijwel bij elke jurk. Mooie zilveren armbanden met of zonder ingelegde steentjes. Prachtig in combinatie met een sluier en goed te combineren met een bijpassende ring. Wanneer je mooie lange of korte handschoenen draagt bij je trouwjurk zijn armbanden of ringen misschien niet de beste optie. Ga dan bijvoorbeeld voor mooie oorbellen.

Gevonden op stylemepretty.com

Gevonden op stylemepretty.com

Oorbellen staan mooi bij vrijwel elke jurk. Spetterende oorbellen geven misschien net dat beetje extra bling om ervoor te zorgen dat jouw bruidegom stijl achterover valt. Beetje extra spice toevoegen? Ga dan voor oorbellen met een leuk kleurtje.

Zijn alleen oorbellen niet genoeg? Ga dan voor een ketting. Er zijn ontzettend veel verschillende type kettingen, zo vind je er altijd een die past bij jouw jurk. Zo staan grote opvallende kettingen heel erg mooi bij een strapless bruidsjurk. Wil je naast een ketting ook oorbellen dragen, zorg er dan voor dat de oorbellen en de ketting wel bij elkaar passen. Ga je bijvoorbeeld voor een simpele zilveren ketting? Laat je pareloorbellen dan in de kast, en ga voor mooie bijpassende zilveren oorstekers.

Houd je niet van al die sieraden, of heb je bijvoorbeeld een allergie waardoor je niet goed tegen die materialen kan? Dan is er nog een ander accessoire dat uitkomst kan bieden! Ga voor een mooie ceintuur met kant of steentjes. Maar ook voor een ceintuur geldt: less is more. Een ceintuur staat over het algemeen het mooist in combinatie met een subtiele en simpele trouwjurk. Als jouw bruidsjurk al veel opvallende details zoals parels en steentjes heeft, dan kun je de ceintuur beter laten voor wat het is.

 

Handtekening-blog

Bron: ThePerfectwedding.nl

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

TAGS:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }