Over de vloer bij La Nova Bruidsmode

Wij zijn Sandra en Klaar van La Nova bruidsmode. Onze winkel kun je vinden in het historische centrum van Dordrecht. In een monumentaal pand waar alle muren lekker scheef staan hebben we een leuke plek gecreëerd waar we aanstaande bruiden kunnen helpen met het vinden van een prachtige bruidsjurk. De sfeer in onze winkel is altijd relaxed en bruiden kunnen gewoon lekker zichzelf zijn. Niks moet en alles mag.

Werkwijze La Nova bruidsmode

bruidsmode winkel la nova

We beginnen elke afspraak met een kopje thee of koffie en een gezellig praatje. We willen je graag wat beter leren kennen. We gaan daarna op zoek naar de jurk die perfect past bij jouw dag en je persoonlijkheid. Soms kunnen we een jurk nog iets laten aanpassen door de coupeuse. Dan heb je een unieke jurk helemaal zoals jij het graag zou willen.

Het verkopen van bruidsjurken doen wij op gevoel. We proberen ons te verplaatsen in de bruid. Verder hoef je niet bang te zijn voor verkooppraatjes en pusherig gedoe. We houden daar helemaal niet van.

Sandra en Klaar an La Nova Bruidsmode

We vinden het een sport om een waanzinnige collectie bruidsmode samen te stellen. Nu zijn er natuurlijk enorm veel bruidsmodemerken. Toch hebben heel veel winkels in Nederland dezelfde merken in huis. We vinden het juist zo gaaf om populaire Amerikaanse merken zoals Venus en Watters in huis te hebben. De kwaliteit prijs verhouding is waanzinnig goed en lekker net weer wat anders als de grote winkels in de omgeving verkopen. We gaan altijd op zoek naar de mooiste pareltjes.

Bruidsmode

Sanne Popijus fotografie

Trend bruidsmode

Dit seizoen is de achterkant van de jurk bijna nog belangrijker dan de voorkant. Adembenemende ruggen zijn het helemaal. Transparant met stukken kant of laag uitgesneden. Verder hebben we soepele bohemien jurken die lekker nonchalant gedragen kunnen worden met een bloemenkransje in je haar en blote voeten op het strand. Maar als je echt uit wil pakken met een enorme prinsessenjurk kan dat natuurlijk ook. We vinden heel stijlen leuk en onze collectie is dan ook lekker divers. We genieten enorm van onze winkel en alle bruiden die gezellig komen passen. Dus ook jij bent van harte welkom. We kijken er naar uit!

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }