Een stralende bruid dankzij visagie

Natuurlijk wil je er op je trouwdag stralend mooi uit zien! The Beautiful Bride Company is gespecialiseerd in het verzorgen van Bruidskapsels en bruidsvisagie. Steeds meer aanstaande bruiden laten hun kapsel en visagie op professionele wijze verzorgen. Vooral de voorjaars- en zomermaanden zijn zeer populaire trouwmaanden. Het zou jammer zijn als het bedrijf dat jij wilt boeken voor de visagie en haar op jouw trouwdag volgeboekt is! Het is dan ook aan te raden om een afspraak voor het verzorgen van je bruidskapsel en visagie niet te lang uit te stellen. Lees hier over de werkwijze van The Beautiful Bride Company.

Bruidsvisagie door the Beautiful Bride Company

Bruidskapsels

Heb je een bepaald bruidskapsel voor ogen, maar ben je bang dat je haar te kort of te dun is? Dit is voor geen enkel probleem voor de kapsters en stylisten van The Beautiful Bride Company. Ze maken graag gebruik van een ‘extraatje’ in de vorm van een haarstukje of een haarvulling. Hiermee creëren ze kapsels met een zoals ze dat noemen WOW-factor. Je zult versteld staan van het resultaat, en niemand zal zien dat jij dit ‘extraatje’ in je haar draagt! Wil je graag een mooi accessoire dragen in je bruidskapsel? In de webshop www.beautifulbrideshop.nl vind je onder andere een groot assortiment prachtige haaraccessoires.

Bruidskapsels door the Beautiful Bride Company

Bruidsmake-up

De meeste bruiden kiezen voor een naturel make-up wat betreft de visagie. Een lichte make-up in naturel tinten, zoals aarde- en roest tinten. Ben je gewend om in het dagelijks leven wat zwaardere make-up te gebruiken? Dan is een smokey-eye voor jou wellicht een hele goede keuze. Of je nu kiest voor een naturel make-up of voor een smokey- eye, je wimpers mogen lang, vol en donker zijn! Prachtige, zeer naturel ogende kunstwimpers geven je make-up een extra boost! Je ogen zullen nog meer stralen!

Visagie voor bruiloft door Beautiful Bride Company

Proefsessie

Ongeveer 6 tot 8 weken van te voren plant The Beautiful Bride Company een proefsessie in. Tijdens deze proefsessie neemt één van de ervaren stylistes alle tijd om samen met jou te bepalen hoe je er op je trouwdag uit wilt zien. Natuurlijk wordt alles wat tijdens de proefsessie gebeurd heel goed vastgelegd. Er worden meerdere foto’s gemaakt van het resultaat en de styliste maakt uitgebreide aantekeningen van het geen zij gedaan heeft en welke materialen/producten ze gebruikt heeft. Uiteraard gebruiken ze goede haarproducten en professionele make-up producten van A-merken. Ze vinden het heel erg belangrijk dat jij alle vertrouwen hebt in het resultaat en in het feit dat je zult gaan stralen op je trouwdag. Daarom zijn ze pas tevreden als jij dat ook bent!

Wil je meer informatie over de visagie, het bedrijf of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Op de website www.beautifulbridecompany.nl vind je heel veel informatie en de contactgegevens.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }