Tips om te shinen op jouw trouwdag

Het is jouw dag om te shinen! Dit houdt in dat dit jouw moment is om jezelf helemaal te verwennen en er tip top eruit te zien. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag en stoot en vergt het de nodige voorbereiding. Je wilt natuurlijk niet dat een dag van te voren die enorme puist tevoorschijn komt. Hier een aantal tips op beauty gebied zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw onvergetelijke dag!

bruidsmakeup-300x200

   • Wil je dat je haar mooi glanst, zoals nooit te voren? Gebruik dan een druppeltje serum voor in de puntjes. Een serum voedt de puntjes en dit zorgt voor een prachtige glans. Een nacht van te voren op een satijnen kussen slapen zorgt ook voor wonderen; doordat het satijn zachter is voor je haar dan bijvoorbeeld katoen, voorkom je klitten in je haar.

   • Slecht geslapen door de spanning, maar wil je toch een frisse uitstraling? Dan kan een wit lijntje op je onderste waterlijn je versteld laten staan. Het zorgt voor een wakkere blik, maar ook voor grotere ogen. Om het af te maken nog een beetje highlighter in je ooghoeken en onder je wenkbrauw and you’re good to go. Om je wimpers ‘voller’ te laten ogen, gebruik dan een zwart oogpotlood en zet een lijntje tegen je wimperrand.

   • Last van vette oogleden? Gebruik dan een oogschaduw basis. Smeer dit op je oogleden en laat het intrekken en begin dan pas met je oogschaduw. Dit geldt ook voor je foundation, gebruik eerst je favoriete moisturizer en daarna een primer. Dit is dé perfecte basis voor je foundation. Het voorkomt vlekken, en zorgt ervoor dat je huid de hele dag zal stralen.

   • Altijd gedroomd van een meer defined gezicht? Zuig je lippen op elkaar, onder je wang zie je een lijn ontstaan. Dat is de plek waar de bronzer terecht komt. Maak het niet te heftig, begin met weinig! Je kan het altijd meer erbij toevoegen. Doe een mooie blush erbij en op je jukbeenderen een mooie highlighter. VERGEET NIET: blenden! Het is niet de bedoeling dat de bronzer en blush één grote streep zijn, wees subtiel. De highlighter zorgt voor een mooie en frisse glow.

   • Vind je van jezelf dat je een grote neus hebt? Pak een beetje bronzer en doe het op de zijkant van je neus, een beetje highlighter op het midden van je neus en klaar! En nogmaals: blenden, blenden en blenden! Het moet het zo natuurlijk mogelijk uitzien. Zo voel je je zeker op de mooiste dag van je leven!

   • Voor een extra lange werking van je parfum: spuit het achter je oren, binnenkant van je knie en bovenop je haar. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je niet lekker ruikt.

Maar vooral: geniet van JOUW dag! Dan straal je en ben je op je mooist.
Handtekening-blog-evi

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

TAGS:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }