Trouwjurk of muskietennet?

Trouwjurk of muskietennet?

Het is een stralende zomerdag. Het moment waar je al zo lang naar hebt uitgekeken is dan eindelijk aangebroken. Je gaat trouwen met jouw beste vriend en maatje.  Alles is geregeld en alle voorbereidingen voor de huwelijksceremonie en buitenbruiloft zijn in volle gang.

Een lang gekoesterde meisjesdroom gaat in vervullen wanneer je opgemaakt en wel, je trouwjurk aantrekt. Jouw perfecte trouwjurk, een jurk waar je als klein meisje al van droomde. Het was liefde op het eerste gezicht. Een prachtige jurk met kant en veel laagjes tule. Het geheel klopt, je bent omgetoverd tot een stalende bruid.

Tule

Tule wordt in de bruidsmode vaak gebruikt voor sluiers, overrokken of om een trouwjurk meer volume te geven. Het lijkt een beetje op doorschijnende organza maar het heeft een grover en stugger structuur.

Muskietennet

Tijdens het uitzoeken van de perfect trouwjurk staan veel bruidjes wel stil bij het seizoen waarin ze trouwen maar niet bij de insecten die het seizoen met zich meebrengt. In de lente, zomer en herfst maanden zijn er nou eenmaal veel meer insecten, dan in de winter. Vliegende insecten die verstrikt raken in de laagjes tule van je trouwjurk. Dit is een grote ergernis van veel bruidjes! De trouwjurk verandert in een ware muskietennet! Laat de insecten je bruiloft niet verpesten!

Hoe kun je het voorkomen?  

Je kunt er vrij weinig tegen doen, als die kleine vliegende beestjes die niets vermoedend  in de tule van jouw trouwjurk verstrikt raken. Wel kun je bij het uitzoeken van je trouwjurk rekening houden met het seizoen waarin je trouwt. In de lente, zomer en herfst kunt je tule beter zoveel mogelijk mijden. Tijdens deze periode kun je beter kiezen voor een trouwjurk met een gladde stof. In de wintermaanden zijn er vele male minder insecten en is tule veel beter geschikt.

Liefs van SRH

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }